2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد😰

673 بازدید | 17 پست

سلام مامانای با تجربه🙋🏼‍♀️

بچم الان نزدیک دوماهشه کولیک داره به سختی خواب میره تازگیا شکمشم دیر به دیر کار میکنه  

قبلا بهش دکتر گل گریپ داده بود و پدی لاکت ولی یه هفته بهتر شد الان باز خیلی اذیت میشه دوباره یه دکتر دیگه رفتم 

همون پدی لاکت داد و اینفاکول و کیدومک و یه شیاف گیلیسیرین نزدیک یک و خورده ای شد داروهاش 

کسی تاحالا استفاده کرده اینارو اثری داره ؟

کلافه شدم دیگه واقعا خواب نداره اصن و همش نق میزنه خودم به درک خیلی خودش اذیت میشه 

ترنجبین و تاحالا دادین به نوزادتون چجوری بوده؟میترسم برا شکمش شیاف بزارم یه وقت عادت کنه 

خواهشا مامانا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین🙏😔دوراز مامانم و دست تنها واقعا دارم عذاب میکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فقط 

یه قطره بی بی کر 

روزی ۵ قطره بهش بده 

یخچالی هستا 

ببین چییی میشه 

پدی لاکت و ...اصلا به بچه ی منم نساخت 

این قطره تمام این مواردی که گفتی خوب میکنه

بزن نت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پسرمن تا۴ماهگی کولیک داشت .دکترش بهش پدی لاکت،کولیکزوگریپ میکسچرداده بود 

ایناخیلی خوب بودن 

خودت لبنیات وچیزای نفاخ وسردنخور 

شکمشورودرجهت عقربه ساعت باروغن بادام تلخ یازیتون ماساژبده 

موقعی که خیلی گریه میکنه براش صدای جاروبرقی یاسشواربذار(میتونی دانلودکنی)

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم اگه شیر خودتو میدی بهتره غذاهای شل و ابکی بخوری یکیم من شربت فیوژن گرفته بودم شربت انجیر بود یه چند قطره از اون میدادم البته نه زود زود یکیم شکمشو یادم نیس فک کنم خلاف جهت عقربا ساعت با روغن زیتون چرب میکردم 

فقط فقط  یه قطره بی بی کر  روزی ۵ قطره بهش بده  یخچالی هستا  ببین چییی میشه& ...

فکرکنم هردارویی به هربچه نسازه .آخه پسرمن یه مدت این قطره رومیخوردفایده نداشت براش😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه من همین طور بود معمولا تا یه هفته بیرون نمی‌رفت شیاف رو در حد یه برنج میتراشیدم براش میذاشتم تا دفع داشته باشه  اما سعی میکردم کم استفاده کنم تا روده هاش تنبل نشه 

الان که یکساله معمولا یبوست داره اما بهتر از قبله 

پسر من ۴ ماهش هست منم با کولیک درگیرم 

تو ماشین بهتر می‌خوابه وقتی شب میشه و بیقراری میکنه با ماشین ببر بچرخونش 

خودت لبنیات و سبزی و حبوبات و گوجه و خیار و کاهو رو اصلا نخور 

یه پارچه بیار توش هل و گل محمدی و چوب دارچین بریز و بعد پارچه رو بدوز دور تا دورش رو و انو بایه پارچه نازک ببند به شکم بچه 

شکمش رو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت چرب کن 

شب موقع خواب یه دور پیچ مثل قنداق ببند بهش 

خودت آب و میوه و روغن زیتون و خرما و شیره زیاد بخور 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

فکرکنم هردارویی به هربچه نسازه .آخه پسرمن یه مدت این قطره رومیخوردفایده نداشت براش😕

اره دیگه مثل پدی لاکت من هر بار میدادم بچه بدتر دلدرد میشد 

ولی با این بهتر میشد خیلی بهتر 

باید امتحان کنه چاره ای نداره 

عین شیرخشک ادم چند بار میگیره عوض میکنه هر کدوم ساخت بچه میخوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ترنجبین نده عزیزم چون کل محتویات روده رو خالی میکنه و اجازه نمیده چیزی جذب بشه باید کمی صبور باشی ...

نمیدونم واقعیت یکی میگه در جت عقربه ساعت یکی میگه خلافش موندم خودمم