2777
2789

بچه ها همش استرس دارم هی میگم نکنه خدای نکرده الان بمیره 🥺

طبقه پایین خونشون زندگی میکنیم ، بعد خدای نکرده اگر فوت کنه من باید چیکار کنم؟؟🥺🥺 ممکنه آدما خونه منم بیان؟؟ خونمو مرتب باید نگه دارم همش؟؟ 

من نمیخام اینارو تجربه کنممم😭😭

خودم به اندازه کافی تو دلم غم دارم ... نمیتونم این حجم از غم و این همه آدم غمگین رو تحمل کنم یا دلداریشون بدم... آی من چیکار کنم بچه ها 🥺😭

اگه تعداد مهمون‌ها زیاد باشه احتمالش هست

به هرحال چه خونه تو بیان چه نیان توی مراسم که شرکت میکنی با اینا رو به رو میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خونه تو هم حتما میان حتمااااا... عزیزم دیگ مجبوری 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

[QUOTE=] بفکر خونتی واقعا😁 [/QUOTE]

همینکه به فکر رنگ مو و اصلاح نیست خداروشاکر باشد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم 💔😔چقدر حس بدیه 

فقط هوای همسرت و داشته باش اون چیزا هیچو وقت خبر نمیکنند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

برای ما اینجور بود مردونه زنونه کردن

وسایل دکوری رو جمع کن

مردا بیان خونتون بهتره

در اتاق ها رو قفل میکنی راحتتری

خانما ب همچی کار دارن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر