2777
2789
عنوان

میخام تموم کنم این زندگیمو

501 بازدید | 45 پست

من   ی تک دخترم بابامم خیلی پولداره، و تو شهرمون شهرت داره  همسرمم بهترین خونه  برام ساخته،  و همه میگن نقاشی خدام از بس خوشگلم، هم قیافه هم هیکل و هم اخلاقم،  ولی احساس پوچی دارم،  احساس خودکشی دارم، دلم پیش ی نفر گیره،  شبا میرم سراغ قرصا که بیستا بزنم بالا،  حس میکنم ب پوچی رسیدم،  بعده عروسی یکی اومد دلم برد و رفت،  میخام خودمو بکشم از نبودش،  خیلی سختمه،  دیوارا خونه انگار تو سرم خرابه، توانایی ادامه زندگی ندارم،  بعضی وقتا تو خونه تنهام از دلتنگی داد میزنممممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چرا منو عاشق کرده و رفته

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو مشاور

فردا اول وقت بزنگ۱۴۸۰مشاوره رایگانه ی دل سیر حرف بزن باهاشون 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

حتما باید بری مشاوره

عزیزم ظاهرا افسردگی داری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
طلاق بگیر برو‌دنبال اونیکی یا برو مشاوره و روانشناس انقد پولداری

بچه دارم،  زد بلاکم کرد گفت رابطمون اشتباهه

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

از خدا کمک بخواه عزیزم

ب خودت بیا 

کی ارزش داره ک تو انقدر خودتو اذیت کنی

پنجره رو باز کن ی نفس عمیق بکش رها کن عشقی ک بی فایده ست

بگو خدایا شکرت بابت هر چیزی ک بهم دادی 

با خودت عهد کن ب جای حس پوچی از این ب بعد ی زندگی جدید بسازی 

ی هدفی برای خودت انتخاب کن 

قوی باش 

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

😂😂😂😂😂😂😂ای خدا

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄