2777
2789
عنوان

میخام تموم کنم این زندگیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست
دوستامم میگن،  میگن او ی غریبه بود تو از کجا میدونی با او خوشبخت بشی

یعنی اینطور که میگی قشنگ معلومه داری با دستات خودت رو بدبخت میکنی 

ختم مجرب ی تسبیح بردار در روز همش استغفرالله ربی و اتوب البه بگو قطع نشه شیطان از پیشت بره کنار 

حتما برو باشگاه ورزش کن حتما دارو بخور میل جنسیت زیاد بشه ،لباسای خوب بپوش زندگیتو گرم کن 

تو میتونی عزیزم من ی آدم کاملا غریبه بدون شناخت ،از تاپیکت استیصال رو درک میکنم خودت میدونی اشتباه ولی شیطان اذیتت میکنه 

خیلی اسفند دود کن 

چند سالته ؟  اگه بعد اون دوباره عاشق یکی دیگه شد چی ؟  اگه شوهرش عاشق یک دیگه شد چی ؟&nb ...

سنم کم نیس ایشون باید بره مشاوره ک بهش گفتم گزینه اول هم پیشنهاد بود چون خودمو گذاشتم جای شوهر این خانوم بعد من با توجه با احتمالات ک اکثرا اتفاق نمیفته نظر نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟  اگه بعد اون دوباره عاشق یکی دیگه شد چی ؟  اگه شوهرش عاشق یک دیگه شد چی ؟&nb ...

من 23 سالمه،  بخدا دست خودم نبود،  ازدواج ما سنتی بود

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د
خیلی دوست دارم پوست کلفت باشمممم،  باورت نمیشه بعده اون قلبم از سنگ شده سنــــگ سنگــــ

پوست کلفت بودن با سنگدل بودن یا یخ بودن تفاوت داره ...

خودتو اذیت نکن ...ولی من میگم تو عاشق اونی که باید باشی نیستی ...حاضرم سرش شرط ببندم ...

عاشق خودت 

عاشق خودت هستی؟

اول والاترین عشقها رو نثار وجود عزیز خودت کن

دیگران استحقاق عشق درجه دوم تو‌ رو دارن فقط...

واقعا هیییییچییییی سرجاش نیست هیچی خب بچتو زندگیتو شوهرتو آبروی خانوادتو ول کن برو بیوفت دنبال اون ...

کاش میفهمیدم🥹🥹🥲

یعنی اینطور که میگی قشنگ معلومه داری با دستات خودت رو بدبخت میکنی  ختم مجرب ی تسبیح بردار در ر ...

میل جنسی م اول خیلی زیا بود الان رسید ب صفر😔

ببخشیدا  غلط کردن  اسمشونو گذاشتن مشاوره  بی سواد های عوضی من ی بار تو اوج حال خراب ...

اره ی بار زنگ زدم قشنگ جواب ندادن

سنم کم نیس ایشون باید بره مشاوره ک بهش گفتم گزینه اول هم پیشنهاد بود چون خودمو گذاشتم جای شوهر این خ ...

ولی نظرات واقعا تاثیر گذاره 

شما همسرت تو دلش کس دیگه رو دوست داشته باشه ،دلت میخواد اون زندگی رو بهم بزنه بره 

مسلما میگی تو ذهنش هم به اون فکر نکنه ،روی من ،روی نکات مثبتم فوکوس کنه ،و عشق من رو تو دلش پرورش بده و اونو فراموش کنه چون من زنشم 

هیچ وقت دوست نداری رابطه ای که ثمرش یک بچه است به خاطر ی فرد غریبه از هم بپاشه 

ولی نظرات واقعا تاثیر گذاره  شما همسرت تو دلش کس دیگه رو دوست داشته باشه ،دلت میخواد اون زندگی ...

چرا اومده؟؟  اگه اومد چرا گفت رابطمون اشتباهه، بلاک کرد،  هوامو داشت خیلی،  بعد میاد میگه مریم بچسب ب زندگیت، نمیدونم ذهنم  قلبم زندگیم همش بهم ریخته،  دلم برا شوهرم میسوزه خیلی عاشقه خیلیییییییییییییی😭😭😭

خاکتوسرت

هر چ بگی حق داری، گفتم ک ازدواج ما سنتی بود،  عاشق شدمم دست خودم نبود،  دسته قلبمه ک. نمیتونم کنترلش کنم،  امیدوارم هیچ وقت ب دردم دچار نشی

هر چ بگی حق داری، گفتم ک ازدواج ما سنتی بود،  عاشق شدمم دست خودم نبود،  دسته قلبمه ک. نمیت ...

اول تکلیف اون زندگی که داخلش هستیو مشخص  میکردی بعد فکر خیانت به سرت میزد

به گفته خودت ک بچه پولداری میتونستی طلاق بگیری و بری پی خیانتات

نه اینکه گند بزنی تو زندگی شوهرتو بچت

زن متاهل با ی پسر حرف بزنه ک تهش چی بشع؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببخشیدا  غلط کردن  اسمشونو گذاشتن مشاوره  بی سواد های عوضی من ی بار تو اوج حال خراب ...

خخخخ ای بابا ،همشون این مدلی نیستم اتفاقا من خیلی پیش اومده زنگ زدم خیلی کمک کردن 

شما منبعد قبل ۱۴۸۰،کد ی استانی رو بزن ب ی استان دیگه وصل شو شاید بهتر بودن 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅