بعدازینکه خیانتشو فهمیدم بعد از چندروز بیخیالی وقهر ی دعوای بدی راه انداختم ک جلوم هرچی تو تلگرام رو داشت پاک کرد ولی دلم صاف نمیشه بااینکه گذشتم از کارش بخاطر زندگیم بچهام ولی نمیره ازیادم دارم نابود میشم چکار کنم😔
ببین خودتو نابود نکن برای کسی که عین خیالش نیست تو داری چیکار میکنی خودتو داغون میکنی پس فردا همین آدم دل خوش میشه میگه نگاه کن من نبودم اینجور شد سعی کن دهنتو ازش دور کنی چون خودت ضربه شو میبینی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ب همین دارم فک میکنم ک نکنه دوباره تکرار کنه بخاطر بچهام دارم برا زندگیم میجنگم😔
بچه هات همین بچه هات وقتی بزرگ میشن فکر میکنی ازت طرف داری میکنن
میگن خاک تو سرت که نشستی پای آدمی که اینجور بلا سرت بیاره هیچی نگی بهش فکر کن یه آدم یه بار خطلا کرده بازم میکنه مطمین باش به هر طریقی خودت میدونی آخرش تصمیم گیرنده اصلی خودتی
بچه هات همین بچه هات وقتی بزرگ میشن فکر میکنی ازت طرف داری میکنن میگن خاک تو سرت که نشستی پای آدمی ...
ممنون گلم ک برام وقت گذاشتی من ی بچه اتیسمی دارم دوتا بچه کوچیک هم خونوادم پشتم نیستن یعنی من تنهام براهمین دارم برا زندگیم میجنگم ولی مثه سابق نمیتونم برگردم
ممنون گلم ک برام وقت گذاشتی من ی بچه اتیسمی دارم دوتا بچه کوچیک هم خونوادم پشتم نیستن یعنی من تنهام ...
تو اگه از شوهرت خلاص بشی میتونی بری دنبال کار زندگی برای خودت بهترین زندگی فراهم کنی نمیدونم به چه امیدی توی این زندگی هستی چیکار برات میکنه جزاینکه یه تکیه نون میخوری یه سقف داری
ولی بازم دم نمیزنی
متأسفم برای خانواده ببخشید اگه آدم بودن تورو دست این حیوان نمیدادن