2777
2789

بعدازینکه خیانتشو فهمیدم بعد از چندروز بیخیالی وقهر ی دعوای بدی راه انداختم ک جلوم هرچی تو تلگرام رو داشت پاک کرد ولی دلم صاف نمیشه بااینکه گذشتم از کارش بخاطر زندگیم بچهام ولی نمیره ازیادم دارم نابود میشم چکار کنم😔

ببین خودتو نابود نکن برای کسی که عین خیالش نیست تو داری چیکار می‌کنی خودتو داغون می‌کنی پس فردا همین آدم دل خوش میشه میگه نگاه کن من نبودم اینجور شد سعی کن دهنتو ازش دور کنی چون خودت ضربه شو میبینی 

ببین خودتو نابود نکن برای کسی که عین خیالش نیست تو داری چیکار می‌کنی خودتو داغون می‌کنی پس فردا همین ...

دارم سعی میکنم ولی سخته ک مثه دوباره برگردم باهاش نمیدونم چکار کنم کارش یادم بره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم سعی میکنم ولی سخته ک مثه دوباره برگردم باهاش نمیدونم چکار کنم کارش یادم بره😔

برنگرد آدمی که یه بار اینجوری زده نابودتت کرده بازم می‌کنه چرا برای خودت ارزش قائل نمیشی 

برنگرد آدمی که یه بار اینجوری زده نابودتت کرده بازم می‌کنه چرا برای خودت ارزش قائل نمیشی 

مثلا میگی چکار کنم قول داد دیگه تکرار نکنه من گفتم همیشه چکت میکنم بااینکه قبول کرد ولی نمیتونم فراموشش کنم😔

مثلا میگی چکار کنم قول داد دیگه تکرار نکنه من گفتم همیشه چکت میکنم بااینکه قبول کرد ولی نمیتونم فرام ...

ببیین آدمی که بخواد خیانت کنه بالاخره راهی پیدا می‌کنه برای خیانت جلوی چشم تو این کار نمیکنه ولی تو که همیشه باهاش نیستی 

تجربه من به من ثابت کرد هرچقدر یه آدم خوب باشه بگه مثل قبل نیستم بازم تکرار می‌کنه 

ببیین آدمی که بخواد خیانت کنه بالاخره راهی پیدا می‌کنه برای خیانت جلوی چشم تو این کار نمیکنه ولی تو ...

منم ب همین دارم فک میکنم ک نکنه دوباره تکرار کنه بخاطر بچهام دارم برا زندگیم میجنگم😔

منم ب همین دارم فک میکنم ک نکنه دوباره تکرار کنه بخاطر بچهام دارم برا زندگیم میجنگم😔

بچه هات همین بچه هات وقتی بزرگ میشن فکر می‌کنی ازت طرف داری میکنن

میگن خاک تو سرت که نشستی پای آدمی که اینجور بلا سرت بیاره هیچی نگی بهش فکر کن یه آدم یه بار خطلا کرده بازم می‌کنه مطمین باش به هر طریقی خودت میدونی آخرش تصمیم گیرنده اصلی خودتی

بچه هات همین بچه هات وقتی بزرگ میشن فکر می‌کنی ازت طرف داری میکنن میگن خاک تو سرت که نشستی پای آدمی ...

ممنون گلم ک برام وقت گذاشتی من ی بچه اتیسمی دارم دوتا بچه کوچیک هم خونوادم پشتم نیستن یعنی من تنهام براهمین دارم برا زندگیم میجنگم ولی مثه سابق نمیتونم برگردم

ممنون گلم ک برام وقت گذاشتی من ی بچه اتیسمی دارم دوتا بچه کوچیک هم خونوادم پشتم نیستن یعنی من تنهام ...

تو اگه از شوهرت خلاص بشی میتونی بری دنبال کار زندگی برای خودت بهترین زندگی فراهم کنی نمی‌دونم به چه امیدی توی این زندگی هستی چیکار برات می‌کنه جز‌اینکه یه تکیه نون میخوری یه سقف داری 

ولی بازم دم نمیزنی 

متأسفم برای خانواده ببخشید اگه آدم بودن تورو دست این حیوان نمیدادن 

تو اگه از شوهرت خلاص بشی میتونی بری دنبال کار زندگی برای خودت بهترین زندگی فراهم کنی نمی‌دونم به چه ...

😔با دوتا بچه کوچیک وی بچه اتیسمی چجور برم کار کنم بهش ی فرصت دیگه دادم ولی دیشب حالم بد شد گریه کردم حق من نیس😔

😔با دوتا بچه کوچیک وی بچه اتیسمی چجور برم کار کنم بهش ی فرصت دیگه دادم ولی دیشب حالم بد شد گریه کرد ...

دیدی همین آدم کاری می‌کنه که بدتر بشی 

ببین من نمیگم ولی کاری نکن که هرچی بلا بیاره سرت بگه این هیچ کاری نمیکنه چون هیچکسی رو نداره 

دیدی همین آدم کاری می‌کنه که بدتر بشی  ببین من نمیگم ولی کاری نکن که هرچی بلا بیاره سرت بگه ای ...

فعلا گوشیش هروقت خواستم بش گفتم میدی چکش کنم بش گفتم شک کردم بهت تمام برنامهات رو توگوشیم نصب میکنم تاببینم چ میکنه

فعلا گوشیش هروقت خواستم بش گفتم میدی چکش کنم بش گفتم شک کردم بهت تمام برنامهات رو توگوشیم نصب میکنم ...

ببین عزیزم این گوشی چک می‌کنی از گوشی ها بعدیش خبر داری 

ببین چون خودم طعم خیانت چیشدم می‌دونم آدما از هر راهی خیانت میکنم حواستو جمع کن 

حتما اگه این گوشی ها فضای دوم داره فضای دومش هم چک کن 

ببین عزیزم این گوشی چک می‌کنی از گوشی ها بعدیش خبر داری  ببین چون خودم طعم خیانت چیشدم می‌دونم ...

خواهر عزیزم تا دیشبم باهاش حرف میزدم درباره خیانتش. واینکه خودمم دارم خودمو تغییر میکنم ک فک نکنه من شکستم