2777
2789

زندگیم شده این که فکر کنم دخترم بیماری سرطان داره لال بشم الان نوبت سرطان خون خوب اونروز پاهاش کبود شد دو روزه سر درد میگیره شبا عرق میکنه هی تبخال تناسلیش عود میکنه قطعاتو می چینم کنار هم میشه سرطان خون یعنی هر بار یه سرطان کشف میکنم 

الهی به حق امام حسین ع خوب بشه حال دخترتون امشب سر نمازم دعاش میکنم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

وا سرطان کجا بود

ویروس تو بدنشه و احتمالا رماتیسم خونی باشه باازمایشات دقیق معلوم میشه

خاله ی منم همینه داره میره بررسی و ازمایش  بشه تازه تشخیص دادند  پلاکتش هم سالهاست پایینه

فقط سیستم ایمنی بدن بچه ات رو تقویت کن و درمانش کن

سلام وا سرطان کجا بود ویروس تو بدنشه و احتمالا رماتیسم خونی باشه باازمایشات دقیق معلوم میشه خاله ...

ممنون عزیزم دختر من کبودیش بعد از خورون فلوکستین بود خیر سرش دکتر عوض کرد اس سیتالوپرام داد اونم کبودی داد براش

من نمیتونم هیچ جوری این رفتارو دور بزنم توهم سرطان اخرش منو میکشه

دور از جون  

مثلاً هر فکری اومد تو سرت بگو ب جهنم 

البته نظر منه

منم خیلی خستم 

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.
دور از جون   مثلاً هر فکری اومد تو سرت بگو ب جهنم  البته نظر منه منم خیلی خستم&nb ...

وای کاش بتونم اصلا مرده شور گوگل تا نبود راحت بودیم پامون درد میکرد نیگفتن داری قد می کشی دلمون درد میکرد می گفتن سردیته نبات داغ بخور کبودیو نی گفتن بدون بسم الله رفتی قبرستون جنا نیشگونت گرفتن زندگی راحتی داشتیم

وای کاش بتونم اصلا مرده شور گوگل تا نبود راحت بودیم پامون درد میکرد نیگفتن داری قد می کشی دلمون درد ...

هوم 

من از وقتی فیلم سنگسار ثریا رو دیدم افکار منفی بیشتر میاد تو مخم 

کلا چیزای ناراحت کننده نگاه نکن

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.