2777
2789

ببخشید چهار ماهگی چند کیلو بود؟و قدش چند بود؟کدوم واکسن سخت تر بود ۲ یا ۴؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ببخشید چهار ماهگی چند کیلو بود؟و قدش چند بود؟کدوم واکسن سخت تر بود ۲ یا ۴؟

دختر من 2800بدنیا اومد چهار ماهگی 5700 بود ،واکسن چهار ماهگی یکم سخت تر بود دخترم امروز واکسنشو زدیم فردا صبحش یکبار تب کرد پای سمت چپشم درد میکرد زیاد تکونش نمی‌داد البته هیچ اذیتی به من نداشتاا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من 2800بدنیا اومد چهار ماهگی 5700 بود ،واکسن چهار ماهگی یکم سخت تر بود دخترم امروز واکسنشو زدیم ...

خداحفظش عزیزم یعنی بعد ۴ ماهگی روند وزن گیری کند تر میشه درسته؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
خداحفظش عزیزم یعنی بعد ۴ ماهگی روند وزن گیری کند تر میشه درسته؟

نه همه بچه ها اینطور نیستن دختر من خوابش خیلی کمه این یه دلیل وزن نگرفتنشه شیرمم آبکیه قوت ندارد اینم یه دلیل دیگشه

نه همه بچه ها اینطور نیستن دختر من خوابش خیلی کمه این یه دلیل وزن نگرفتنشه شیرمم آبکیه قوت ندارد این ...

ولی میگن ۶ ماهگی باید ۲ برابر وزن تولد باشه که اوکیه دیگه

آره نرماله تپل و تو پر نیست

مهم سلامتیه خداحفظش کنه عزیزم.ماشاءالله

نینی شما چند ماهشه؟ چند کیلوعه ًًً؟دختره یا پسر؟

ببخشید پیامتون رو ندیده بودم دختر تقریبا چهارماهشه هنوز وزن نکردم عزیزم