2777
2789

لطفا اگه اطلاع دقیق دارید راهنمایی کنید چون پسرم نمیخوره با برره ای قاطی میکنم میدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اثرش از بین بره، اگه میخوای از بهداشت بپرس، من به پسرم خارجی میدادم خیلی دوست داشت ولی گرونه

نه اثرش نمیره منم خارجی میگیرم میدم مزش بهتره سیاه هم نمیشه دندوناش

چرا باید اثرش از بین بره مثل اینکه قطره رو بخوره روش ی لیوان آب، 

بعدم قطره آهن لیپوزفر بخرید خوش طعمه میخورن 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
نه اشکالی نداره بااب.تازه دکترگف باابمیوه ام میتونی بدی

دستت درد نکنه پس میشه.  منم چند ماه بود با آب قاطی میکردم میدادم خیلی هم خوب میخورد امروز یه نفر گفت مطمئنی کارت درست هست بخاطر اون پرسیدم 

املاح و ویتامین‌ها ها باید از طریق مواد خوارکی طبیعی جذب بدن بشه . قطره ها و داروها موجب سیاهی دندانها و خرابی کلیه کودک میشه . با میوه‌ها و مواد خوراکی مغذی نیازهای بدن کودک رو مهیا کنین تا فرزندی سالم و قوی داشته باشین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .