2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه خوب معرفی کنید

90 بازدید | 5 پست

من رمان قبلاً زیاد خوندم ولی این رمان های جدید اصلا خوشم نمیاد

همین اول هم بگم رمان های م.مودب پور و هما اصفهانی پور و زینب ایلخانی رو چندتاش رو خوندم و خوشم نیومده

رمان های تو سبک

آینه ای در برابر آینه آن میگذارم

در جگر خاریست

تقابل

اسطوره

عبور از غبار

نخ به نخ دود میکنم شب را

میشناسید معرفی کنید ممنون

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

مومیایی 

نامت را می‌بوسم 

آسمون آذر 

شیاطین سیاه فرشتگان سفید آدم های خاکستری 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت دیر نیست تلافی خطوط موازی

خطوط موازی رو خوندم ولی اون یکی رو نه ممنون

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
میخواستم اسطوره رو معرفی کنم ک گفتی خودت

این رمان های جدید رو میرم دان میکنم پنج صفحه می‌خوندم میرم پاک میکنم اصلا نمیچسبه