2777
2789
عنوان

شوهراتون متولد چه ماهی هستن و ویژگی خاصی که دارن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 88 پست
ای جان، همسر منم همینطوره. خیلی دقیق گفتی، دائم داره شوخی و شیطنت میکنه، همش درست بود، فقط خداییش بی ...

خداحفظشون کنه.شوهرمن بخاطر کارش بی نظم شده چون همش درحال بدو بدوه و وقت سرخاروندن نداره همش هوله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظشون کنه.شوهرمن بخاطر کارش بی نظم شده چون همش درحال بدو بدوه و وقت سرخاروندن نداره همش هوله

الهی آمین. مهم بودنشونه واقعا، وگرنه همه آدمها بالاخره یه ایرادی دارن. ان شاءالله خدا همه عزیزانمون رو برامون حفظ کنه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

اذر مهربونه ولی وقتایی که قاطی کنه دیگه بد قاطی میکنه و لج میکنه احساساتیه ولی اگه زیاد پیگیرش بشی جوگیر میشه باید بزاری تو حال خودش اروم بشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بزار بگم ولی همینطوری علمی که نیست  مرد فروردین لجباز خانواده دوست پرو غرور زیاد و آسیب زا ...

فروردین رو کاملا قبول دارم...یه آقایی رو‌میشناسم فروردینیه یعنی کاملا همه نکاتی که فرمودی درسته 

من تیر هستم برونگرا و خیلی شلوغ و زود ارتباط میگیرم اما شوهرم خرداد حسابی درونگراس و رفیقای زیادی ند ...

وای دقیقا من خردادیای خییییئلی زیادی اطرافم هستن و همشونم دم دمی . وقتی خوبن دنیااااا انگار بهت لبخند میزنه امان از وقتی که برن تو لاک بداخلاقی با خودشونم قهرن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
آره داداشم بهمنیه..بی احساس و کلا سرِّ

خیلیییی بده

خیلی

هیچ درمانی نداره

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
آره داداشم بهمنیه..بی احساس و کلا سرِّ

اصلش اینطور نیست یه اتفاقی افتاده 

همیشه اینطور نیستن دوران تنهایی و تو خود بودنشون اینه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن