2777
2789
عنوان

شوهراتون متولد چه ماهی هستن و ویژگی خاصی که دارن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 88 پست
من تیر هستم برونگرا و خیلی شلوغ و زود ارتباط میگیرم اما شوهرم خرداد حسابی درونگراس و رفیقای زیادی ند ...

وای من دقیقا میخواستم درمورد شوهر خودم همینو بنویسم چقدرررر خردادی ها حالت مودی دارن و رو مخ هستنننن

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بگم ولی همینطوری علمی که نیست  مرد فروردین لجباز خانواده دوست پرو غرور زیاد و آسیب زا ...

مرد فروردینی رو موافقم،چون اطرافم زیاد هست

خیلی خانواده دوست و زن دوست هستن،خیلیم مغرورن و زیاد تلاش میکنن کلا فقط میخوان پول دربیارن

بعد دقیقا حسود هستن ولی خودشون دوست دارن آزاد باشن 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
وای من دقیقا میخواستم درمورد شوهر خودم همینو بنویسم چقدرررر خردادی ها حالت مودی دارن و رو مخ هستنننن

اره منکه باهاش سردم فعلا دیوونن اینا زنگ زده بمن میگه من ارزش تورو میدونم تو بارزشترینی بعد یهو بین حرفامون بهم گفت دیوونه منم محلش نمیزارم گفتم خسته شدم از دمدمی بودنت همش میگع شرمنده و اصرار دارع ببخشمش ولی حسی ندارم بهش دیگه

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اخه میخواستم واضح باشه که همه متوجه بشن باز خوبه دوبارم نوشتم ک برای مثال هست😂😂😂😂

🤣 آخه اینجور مثال‌ها، فقط شخصش رو مثال میزنن معمولا؛ فکر کردم مثالش خودت و همسرت هستین، نه ماهش. ان شاءالله زودی مثال واقعی بزنی عزیزم💌

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اذر چرا خطرناک و مشکوک ؟

همه که نیستن ولی ابزیر کاه و فرصت طلب یهو پشت طرف خالی میکنن یهو خوبن

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ششوهره عصبی میشه؟

نه عزیزم،دوستم 

مثلا شوهرش گاها از بس زیادی ریلکس هست،میره رو مخ خانوما

مثلا فکر کن رفته بودیم سفر خارج کشور بعد یه ون اومده بود دنبالمون هی داد بیداد بیاین سوار بشید دیر شده 

آقا نشسته راااااحت قهوه میخوردش

یا یسری جاهای دیگه خیلی ریلکسه واقعا 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

شوهرم مهر ماهی هست مثل اسم ماه تولدش واقعا خیلی دل پر مهر و مهربانی داره خیلی با گذشت و مثل نماد ماه تولدش که میزان یا همون ترازو هست واقعا با انصاف و عادل و اهل حلال و حرامه 

من خیلی به این مسایل اعتقادی ندارم ولی هرکس شوهرمو میبینه میگه قشنگ معلومه مهرماهیه ، خودم تیرم مغرور شلوغ و زود رنج و اشکم هم دم مشکمه 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شوهر دوست منم آذر ماهی هستش واااااای خیلیییی احساساتی هستتتتت یعنی هراتفاقی بیوفته ما منتظر اشک ریخت ...

شوخر خواهر منم اذریه و احساساتی و دل نازک

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
🤣 آخه اینجور مثال‌ها، فقط شخصش رو مثال میزنن معمولا؛ فکر کردم مثالش خودت و همسرت هستین، نه ماهش. ان ...

عزیزدلمی،عاقبت بخیر بشی گلم

خودم مثل خودت😁 همسرم شهریوریه، خیلی عاقله

همسرمنم شهریوریه.خیلی شوخه پرانرژی کودک درون فعال مهربون عاشق ولی خیلی بی نظمه میخوام بکشمش😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
شوخر خواهر منم اذریه و احساساتی و دل نازک

پس باید تصویب کنیم که مردای آذر احساساتی هستن😀