منم دی ماهی هستم خیلی آدم برون گرایی هستم(اینا برای مثال بود)
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بزار بگم ولی همینطوری علمی که نیست مرد فروردین لجباز خانواده دوست پرو غرور زیاد و آسیب زا ...
مرد فروردینی رو موافقم،چون اطرافم زیاد هست
خیلی خانواده دوست و زن دوست هستن،خیلیم مغرورن و زیاد تلاش میکنن کلا فقط میخوان پول دربیارن
بعد دقیقا حسود هستن ولی خودشون دوست دارن آزاد باشن
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
مثلا شوهرش گاها از بس زیادی ریلکس هست،میره رو مخ خانوما
مثلا فکر کن رفته بودیم سفر خارج کشور بعد یه ون اومده بود دنبالمون هی داد بیداد بیاین سوار بشید دیر شده
آقا نشسته راااااحت قهوه میخوردش
یا یسری جاهای دیگه خیلی ریلکسه واقعا
شوهرم مهر ماهی هست مثل اسم ماه تولدش واقعا خیلی دل پر مهر و مهربانی داره خیلی با گذشت و مثل نماد ماه تولدش که میزان یا همون ترازو هست واقعا با انصاف و عادل و اهل حلال و حرامه
من خیلی به این مسایل اعتقادی ندارم ولی هرکس شوهرمو میبینه میگه قشنگ معلومه مهرماهیه ، خودم تیرم مغرور شلوغ و زود رنج و اشکم هم دم مشکمه 😅
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
🤣 آخه اینجور مثالها، فقط شخصش رو مثال میزنن معمولا؛ فکر کردم مثالش خودت و همسرت هستین، نه ماهش. ان ...
عزیزدلمی،عاقبت بخیر بشی گلم