2777
2789

بافتنی رو از کجا شروع کردید؟ از طریق بافتنی درامد دارین،؟ چیا میبافید؟. 

منم شروع کردم برای کسب درامد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازآشناهامون براتبلیغات برابچه های آشناهامجانی یه چیزایی میبافت هدیه میدادالان سفارش زیادداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بنظرت اینستا خوبه برای درامد یا برنامه هایی مثل باسلام 

من خودم دو جا هستم دیوار 

اینستا خوبه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
چیا بنظرت طرفدار داره؟  اون چیا میبافه

جوراب وکلاه ودستکش هدیه میدادالان همه چی میبافه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

از دیوار فروش داری؟  

اره ولی اونطور که فک کنی هر روز نه 

دیوار مثلا دویست نفر بیشتر نمی‌بینم 

اینستا خیلی زیاد تره

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
اولاش مشتریات کم بود؟ چقد طول کشید جا بیوفتی 

عزیزم اینطوری نمیشه گفت برا هر کس یطوره یکی یکساله یکی ماه ماه اول فروشش شروع میشه. 

بستگی به مدل کار و تلاش و عکسات داره