2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم

3.4ماه اقدامم

این ماه لتروزول و دگزا وپروژسترون خوردم باید 18.19پریود میشدم هنوز نشدم میشه واسه اینه ک یهو داروهام قوی شده پریود نشدم

دوتا بیبی هم زدم منفی بود مارک روژان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از گذشت پریودی اگر بی بی چک مثبت نشه منفی هست 

حتما بخاطر داروهات عقب انداختی ولی بخاطر احتیاط تست بتا بده

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
چرا پریود نمیشم🥹

شاید بخاطر دارو هست هورموناتو بهم ریخته

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
بعد از گذشت پریودی اگر بی بی چک مثبت نشه منفی هست  حتما بخاطر داروهات عقب انداختی ولی بخاطر اح ...

اخه 1سال ونیم که مرتب دارم میخورم پریودام دقیق هرماه19هست 

نمیفهمم اینماه چم شده

اره گفتم برم بتا بدم اگ نبود برم دکتر

پس اگر یکسال نیم مصرف میکنی و عقب ننداختی تا الان 

شاید شااااااید امیدی باشه عزیزم

لقاح دیر صورت گرفته باشه 

ی تست بتا بده راحت

ینی میشه🥹🥹🥹🥹

معجزه خدارو یادت رفته؟؟

خدا رو هیچ وقت فراموش نکن ✨✨✨✨

اون خدای ناممکن هاست بچه ک دیگه چیزی نیست🕊

معجزه خدارو یادت رفته؟؟ خدا رو هیچ وقت فراموش نکن ✨✨✨✨ اون خدای ناممکن هاست بچه ک دیگه چیزی نیست🕊

انشالله

مرسی عزیزم

اخه ازدواج دومم هست خیلی دوست دارم زود بچه دار شم

انشالله مرسی عزیزم اخه ازدواج دومم هست خیلی دوست دارم زود بچه دار شم

انشالله ک خیره عزیزم 

منم بارداریم معجزه بود واقعا سپردم بخدا چون دیگه چاره ایی نداشتم همون بحظه بود ک رومو گرفت توام بسپار ب خدا