2777
2789
عنوان

اگه باردار باشم چیکار کنم?

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست
من خیییییلی مدت قرص الدی خوردم  دیگ بدنم نسبت بهش واکنش نشون داد نخوردم محافظت نشده هم ک دست ...

ببین خواهرمم ۳ تا داره ماه پیش اورژانسی خورد تا دو روز پیش فک میکرد حاملست ولی شکر نبود بخاطر اورژانسی عقب انداخته بود

سخته میدونم ولی سقط گناه داره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من خیییییلی مدت قرص الدی خوردم  دیگ بدنم نسبت بهش واکنش نشون داد نخوردم محافظت نشده هم ک دست ...

اگ اشنا داری برو از داروخانه قرص بگیر 

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ باردار بودی بدون قسمتت بوده و نگهش دار ان شا الله خدا کمکت میکنه

اولی هم بهمین امید وحرفا نگهداشتم 

الان اون بچم مجبوره با بی پولی ما بسازه و بسوزه 

سر اولی قرص ضدبارداری خوردم اما عفونت گوش گرفتم  بم آنتیبیوتیک قوی دادن باعث شد قرصا اثرنکنه

و باهمین فکرا و حرفا نگهداشتم

البته راضیم اما دیگ نمیخام چون هم ب این ظلم میشه هم اون هم خودم   

اولی هم بهمین امید وحرفا نگهداشتم  الان اون بچم مجبوره با بی پولی ما بسازه و بسوزه  سر ا ...

چرا آی یو دی نمیذاری

چرا آی یو دی نمیذاری

یکم اعتمادبنفسم پایینه نمیتونم بدون همراه تواینجور مساعل ورود کنم 

ازطرفی هزینشم نمیدونم چجوریه هرچقدم باشه من اینقد بهم ریختس زندگیم ک اون پولو باید بزنم ب یهزخم دیگ 

یکم اعتمادبنفسم پایینه نمیتونم بدون همراه تواینجور مساعل ورود کنم  ازطرفی هزینشم نمیدونم چجوری ...

ای داد نمیدونم چی بگم زندگی خیلی سخته ای کاش شوهرت مواظبت میکرد

مشخص میکنه الان ینی ? خو اگ باشم چیکار کنم ?اینو میخام بدونم  

استارتر از خدا کمک بخواه بخدا درکت میکنم من بچه اولمه انقدر دوستش دارم انقدر براش ذوق دارم که نگو ولیشاید باورت نشه یه دور رفتم دکتر و اومدم پول نموند دارو هامو بگیرم چیکار کنیم؟ نمیتونیم یه طفل معصومو بکشیم که من توکلم به خدا میکنم چاره چیه؟ تا الان که رسونده و همچی خوب پیش رفت انشالله  بقیه اشم میرسونه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
یکم اعتمادبنفسم پایینه نمیتونم بدون همراه تواینجور مساعل ورود کنم  ازطرفی هزینشم نمیدونم چجوری ...

عزیز اگه قصد بارداری نداری جدا باید بیخیال این حرفا بشی و یه روش مطمعن مثل قرص و دستگاه رو انتخاب کنی باور کن خیلی هزینه اش کمتر تولد بچس

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اولی هم بهمین امید وحرفا نگهداشتم  الان اون بچم مجبوره با بی پولی ما بسازه و بسوزه  سر ا ...

عزیزم سقط بچه راه حل نیست اینو سقط کردی باز حامله شدی میخوای چیکار کنی؟ انشالله که حامله نیستی جدا بفکر یه روش  مطمعن باش درضمن خوده سقطم کلی اسیب میزنه به ادم 

استارتر از خدا کمک بخواه بخدا درکت میکنم من بچه اولمه انقدر دوستش دارم انقدر براش ذوق دارم که نگو ول ...

من وضعیتم فرق میکنه 

سر اولی و مشکلات زندگیم دچار مشکل روحی شدم دیگ حصله خودمم ندارم پس یه بچه دیگ رو کی بزرگ کنه? اولی رو هم تنها بزرگ کردم دیگ نا ندارم افسردگی شدیدم دارم 

ینی حاضرم بمیرم ولی بچه نیارم 

پ راهی نمیمونه

خودمو بکشم بهتره ینی?? گناهش کمتره?

من وضعیتم فرق میکنه  سر اولی و مشکلات زندگیم دچار مشکل روحی شدم دیگ حصله خودمم ندارم پس یه بچ ...

برو یه لیوان دمنوش بخور اعصابتو اروم میکنه تو فضای ازاد قدم بزن منم الان تو حالت خیلی بدیم در حد انفجار عصبانیم ولی باور کن دنیا قشنگیاش بیشتر از اونه که بخوای خودتو یا پاره تنت رو بکشی کسی از فردا خبر نداره هیچ تضمینی نیست که فردا هم برات روز بدی باشه💖انشالله خدا کمکمون میکنه هردو مونو رو برات دعا میکنم