2777
2789
عنوان

با برادر شوهر دوستم ...بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به خدا توکل کنی و با وقار باشی سمتت میاد خوبشم میاد. چرا از خدا نمیخوای؟

پس این همه مجرد مومن که تو خونه نشستن چی اونا از خدا نخواستن تو همین پیچ بالای ۲۰ نفر دیدم که گفتن بالای ۳۰ سالشون تا الان یه دوست ...نداشتن

تجربه ثابت کرده دخترایی ک اطرافم بودن هرروز با یه آدم جدید تو رابطه بودن خوشبخت تر شدن ماشین و خونه ...

دخترای زبون دراز و شیطون با هزارتا پسر دوست میشن اخرش یکی خوبش گلچین میکنن مخش میزنن برا ازدواج.

ولی دختر اروم طعمه پسرای کثیفی میشه که با هزار نفر رابطه داشته. 

عزیزم بهتره به دوستتون بگین قصد من از آشنایی ازدواجه تا ایشون هم منتقل کنن بعدش با خانواده مطرح کنین و به صورت دقیق تحقیق کنین ببینین واقعا ارزش داره براش وقت بذارین.

بعد رابطه رو تا یک مدت محدود و مشخص تحت نظر خانواده و حفظ شئونات ادامه بدین ، اگر با هم سازگار بودین ازدواج کنین

عزیزم نذار طرف فکر کنه خیلی کشته مردش بودی که برات گرون تموم میشه.

تو همین سایت ببین بعد سوءاستفاده از دختر و وابسته کردنش یا بعد چند سال دختر رو با همه آرزوهاش گذاشتن و رفتن با یکی دیگه ازدواج کردن!

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
در آخر داداشت خودش زنش انتخاب میکنه ما هم اولش همین هدف داشتیم 

خودش دنبال دختر خوبه گلم، به ما هم گفته شما هم بگردین، خودشم پیگیره

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
پس این همه مجرد مومن که تو خونه نشستن چی اونا از خدا نخواستن تو همین پیچ بالای ۲۰ نفر دیدم که گفتن ب ...

عزیزم دختر با وقار و خانواده پسر تو خونه و مراسمات زنونه پیدا میکنن. باید دختر توی جمع های زنونه حضور داشته باشه. بعدشم باید معیارهای معقول داشته باشن نه اینکه شاهزاده سوار بر اسب بخوان بعد که از سی رد شدن تازه دو هزاریشون بیفته و بگن نه خب فلان چیزم نداشته باشه اشکال نداره. جایی که من زندگی میکنم با اینکه جای کوچیکیه اما داریم دختر یا پسرایی که از سی رد شدن و هنوز مجردم چرا؟؟ چون یا خودشون نخواستن ازدواج کنند یا کسیو میخواستن نشده با خودشون لج کردن یا منتظر بودن در آسمون باز شه یه حوری ول شه پایین

دخترای زبون دراز و شیطون با هزارتا پسر دوست میشن اخرش یکی خوبش گلچین میکنن مخش میزنن برا ازدواج. ول ...

حرفایی که میزنم و کلی میگم گل. به خودت نگیری ناراحت بشیا.

خودت داری میگی پسرای کثیفی که با هزار نفر رابطه داشتن! کثیفیِ اون پسر دلیل میشه که منم کثیف بشم و با هزار نفر رابطه داشته باشم؟؟ یادش بخیر قدیما یه چیزی وجود داشت به نام محرم و نامحرم. چیز خوبی بود.