2777
2789

خوبه اگه جایی بری که برات ظریف و مویی کار کنه

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب جایی ک میخوای بری و نیاز واقعیت ب میکرو وشانست داره حداقل باید دوتا از موردهایی ک گفتمو داشته باشی ک خوب بشع

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
اونجایی ک میخام برم خیلی حرفه ایه،نامبر وانه تو شهرمون

پس یه بار برو بازدید بگو ترس دارم از نزدیک با عملکردش آشنا شو و اینکه حتما اول طراحی کنه دوتا آبرومو ک قرینه باشه

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
شما پیش کی انجام دادین؟

من رفتم سالن مریم حمزه ای اخه دفعه پیش یه جای معمولی رفته بودم خیلی پشیمون شدم خیلی استرس داشتم و دو دل بودم و میترسیدم ابروهام خراب بشه و بعدا دوباره پشیمون بشم ، یه مشاوره حضوری رفتم سالن نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم و فهمیدم دقیقا با عکسایی ک تو پیجشون میذارن یکیه، پیگمنتراشون خیلی خوب و با حوصله مشاوره میدادن، منم جواب همه سوالامو گرفتم و استرسم کلا برطرف شد الانم که عاشق ابروهامم