امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رفتم سالن مریم حمزه ای اخه دفعه پیش یه جای معمولی رفته بودم خیلی پشیمون شدم خیلی استرس داشتم و دو دل بودم و میترسیدم ابروهام خراب بشه و بعدا دوباره پشیمون بشم ، یه مشاوره حضوری رفتم سالن نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم و فهمیدم دقیقا با عکسایی ک تو پیجشون میذارن یکیه، پیگمنتراشون خیلی خوب و با حوصله مشاوره میدادن، منم جواب همه سوالامو گرفتم و استرسم کلا برطرف شد الانم که عاشق ابروهامم