بچه رو که نمیده مادرش. فردا خدا نکرده نامادری بیاد بالا سرش چی
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی عذر میخام حرفتونو قبول ندارم پدر و مادر بخاطر بچه هرچند شده کنار میان و همواصلاح میکنن ب ...
حرفتو قبول دارم ،
برای مثال ، منم دارم جدا میشم ، اگه بمونم سرزندگیم مطمعنن، دخترم ی آدم بددهن، بی تربیت مثل باباش میشه، هر روز شاهد بحث و دعوای من و پدرش ، اینم خوب نیست!!!!
کاش پدر و مادر خودشون رو اصلاح کنن، و تغییر رفتار بدن، که خیلیا اینکارونمیکنن و به اجبار ، بین بد و بدتر باید یکیشون انتخاب کرد!!!!!!
اینجا چند نفر تو تاپیکام گفتن کاش از خیلی وقت پیش پدر و مادرمون جدا میشدم که شاهد دعوا و قهر بینشون نباشیم ، بخدا اعصابممون خورده همش!!!
اگه میشه این کار نکن بخدا که گریه افتادم ویاد خودم افتادم وقتی که 7سالم بود پدر مادرم جداشدن من من الان یه مادر بی اعصاب وافسرده ولج بازم که بچه هام از دستم خسته شدن
فقط یادت باشه نماز هدیه به حضرته نه نماز حضرت رسول
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
۵ ماه خانوادش خوبن اتفاقا . خودش بده . حتی با خانواده خودشم قهره و بچه رو بهشون نمیده ...
بازم خوبه ، خانواده همسرت خوبن و درکت میکنن، خانواده همسر من خیلی اشغال هستن، اونا بی تقصیر تو جدایی ما نیستن، منم ۴ماهه جدا هستم، تازه همسرمم نیومده تو این۴ماه دخترشو ببینه!!!
مگه نه سالگی ب بعد میدن ب مادر بچه رو؟ ِدختر یاپسر؟
میگن از خود بچه میپرسن
بچه ها هم بیشتر مادر رو ترجیح میدن
البته اگه واقعا اطلاعات میخوای بپرسی بهتره
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630