2777
2789
عنوان

امشب دخترم پیشم نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9601 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه مدته از هم جدایین؟؟؟ 

بازم خوبه به پدرش اطمینان داری، من اصلا به خانواده پدریش اطمینان ندارم!!!!

الان ۷سالشه به شما میدنش یا پدرش؟؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

نماز هدیه ب حضرت رسول بخون

ان شا الله معجزه بشه🌹

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بعضی وقتا بخاطر بچه باید جدا سد، که هر روز شاهد دعوا و بحث نباشه عصای و روانش بهم بریزه

خیلی عذر میخام حرفتونو قبول ندارم 

پدر و مادر بخاطر بچه هرچند شده کنار میان و همواصلاح میکنن ب مرور 

بچه وقتی پدر و مادرش کنار هم باشن می‌تونه زندگی راحتی داشته باشه وقتی جدا بشن هزاران آسیب میبینه ضررهاش خیلی بدتره 

منم چند روز از بچم جدا بودم و به خاطرش برگشتم. این سختی و به اون سختی ترجیح میدم با اینکه هیچکس عوضی تر از شوهر من نیست

همش این آهنگ رو پلی میکرم

فکر نکنی دوری و اینجا نیستی

قلب من اونجاست تو تنها نیستی

وای خیلی سخت بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم چه مدته از هم جدایین؟؟؟  بازم خوبه به پدرش اطمینان داری، من اصلا به خانواده پدریش اطم ...

۵ ماه

خانوادش خوبن اتفاقا . خودش بده . حتی با خانواده خودشم قهره و بچه رو بهشون نمیده 

هنوز ۷ سالش تموم نشده . 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

خودم دختر کلاس اولی دارم دلم یجور شد 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›