2777
2789
بچتون چن سالشه؟ وضع مالیتون در چه حدیه؟ آی شوهرتون موافقه؟ نمیترسین اینده پشیمون بشین از اینکه دومی رو نیاوردین؟
اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
داره دو ساله میشه بد اصلا راشیی نیست من دوسشت دارمم البته امسال نه سال دطیگه ولی میگه بچه فقط یکی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم 5 سالشه.. وضع مالیم معمولی و هر دو شاغلیم.. شوهرم تک فرزندی و دوست داره... مطمئناً پشیمون نمیشم
خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

من هنوز اولی دنیا نیومده موافق تک فرزندی ام درست یا غلط فکر می کنم دو دوره بارداری و دو دوره شیردهی و دو دوره فرزند کوچیک داشتن از سخت ترین کارهای دنیاس و فکر می کنم خودم از زندگی می افتم. ممکنه لزوما اینطور نباشه ولی من نمی خوام به دومی فکر هم کنم در شرایطی که وضع مالی بسیار مناسب داشتم شاید این کارو می کردم و البته اعصاب خیلی قوی
بچه دوم که بیاد دیگه حتی وقت واسه سرخاروندن نمیمونه, منم اینجا تنهاهستم, اولی پوستمو کند تا الان یکککم راحتتر شدم
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
کاش بچه خریدنی بود من 3-4 تا می دوستم . البته یکی هم بود رسیدگی می کرد از همه لحاظ بهشون پیر که شدم 3-4 تا بچه داشتم خوب بود
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!