2777
2789
عنوان

مامانایی که طرفدار تک فرزندی هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 183 پست
من یکی میخواستم دومی خودش ، خودش را دعوت کرد مهمون ناخوانده بود اما با این که سخت بود الان خوبه باهم بزرگ شدند
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم شش سالشه. شوهرم میگه یکی دیگه هم میخام. ولی من مقاومت میکنم. سرو کله زدن با بچه ها خیییلی برام سخته. ولی همه میگن بعدا پشیمون میشی. نمیدونم چکار کنم. نمیدونم دخترم در اینده چه ضربه ای قراره از تک فرزند بودنش بخوره. شما چی فک میکنین. گرچه که وضع مایمونم خوب نیست
اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
باید شرایط مالی و توانایی های خودتو هم بسنجی ما وضع مالی مون در حد یه بچه خوبه نه بیشتر از لحاظ روحی هم من فوق العاده علاقه مند به مسافرت و گردش و تفریح هستم و به خودم به شدت می رسم از یه سره دکتر و آزمایشگاه رفتن هم بدم میاد پس واسه یکی مثه من خیلی بده دو تا به خونه و زندگی و کار و آشپزی هم خیلی اهمیت می دم
من و شوهرم اصلا به دومی فکر نمیکنیم چون زیاد اهل بچه نیستیم. بردیا هم ناخواسته شد وگرنه تصمیم داشتیم حداقل ده سال بگذره چون من زمان ازدواج ۱۹سالم بود و تقریبا ۲۲سالم شد باردار شدم یهو. بچه دوم هم حتی بهش فکر نمیکنیم. اطرافیان زیاد میگن ولی ما توجه نمیکنیم. من از لحاظ روحی و روانی و جسمی دیگه نمیکشم این دوران رو بگذرونم. رابطه شوهرم با بردیا خوبه ولی زیاد بچه دوست نیست و بارها هم شده که گفته بردیا خیلی جاها دست و پای مارو بست. کلی برنامه هامون بخاطرش کنسل شد و... دوستش داریم ولی همین یه دونه کافیه. واقعا باید بچه رو با جون و دل بخوای وگرنه سختی زیاد داره. خوشبختانه بردیا هم گیر نیست که داداش یا آبجی میخوام و با دوستاش حسابی سرش گرمه
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
من و شوهرم به شدت طرفدار تک فرزندی هستیم اولا که نمیخوام کل عمرمو بذارم پای بچه داری چون همین الانشم کلی از برنامه هام عقب افتادم دوم اینکه حاضر نیستم یه بار دیگه اندامم بهم بریزه چون سر اولی مثل تانک شدم و کماکان تانک هستم. و اینکه به هیچ وجه نمیتونم عشقی که به پسرم دارمو با یه بچه دیگه تقسیم کنم. شوهرم اصلا همین یکیم به اصرار من آوردیم بعد پنج سال.
عشقم پسرم😘😘😘
ولی الان که پسرم بزرگه ۱۰سالشه احساس تنهایی میکنه دلم براش میسوزه منم برای اون دلم میخواد بچه بیارم وگرنه خدایی خیلی استراحت میکنم مهمونی میرم راحت استخر اینو انور
کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1370022&T=%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%DA%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1_Zaribal_%D8%A2%DB%8C%D9%87_%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%B3%DB%8C_&postID=53199935
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید