2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه لطفا

37 بازدید | 4 پست

منو دوستم دوست صمیم باهم ۵ ساله دوستیم 

بعد همکلاس بودیم 

بعد دوستم تصمیم الان تو یه مدرسه ایم مدرسشو عوض کنه 

من خیلی ناراحتم 

ولی خوب من مشکلی با مدرسه ندارم 

الان میخواد بره 

یکی از بچها گفت اگر واقعا تورو دوست داشت میموند پیشت 

من میگم اشتباه نظرش. 

اما میخوام اگه موند دیگه باهاش صمیمی نباشم 

اگر رفت کلا بلاکش  کنم … 

خودتو درگیر نکن بابا من انقد گریه میکردم اونموقع که از دوستای دوره اولم جدا شده بودم... بهتر ازاونا رو بگرد پیدا کن ولی ارتباطتو با اوناهم اوکی نگه دار

کلا هیچوقت دوستیاتو خراب نکن همه ادما یروزی بدردت میخورن با همه خوب باش حتی درظاهر

فقط مدرسشو عوض میکنه چون سرنوشتش مهمتر از دوستاشه رفتنش اشکالی نداره اگه موند باهاش ادامه بده اگه رفت باهاش در تماس باش

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مدرسشو عوض میکنه چون سرنوشتش مهمتر از دوستاشه رفتنش اشکالی نداره اگه موند باهاش ادامه بده اگه رف ...

خوب اخه من فقط با ایشون دوستم کلا با کسی دوست نبودم برا همین ناراحت بودم

خوب اخه من فقط با ایشون دوستم کلا با کسی دوست نبودم برا همین ناراحت بودم

خب دوستی که محدود به مکان نیس ، ایا دوستت حالا که میخواد بره دنبال سرنوشتش باید باهاش کات کنی ؟

دور و نزدیک باهاش بمون 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود