2777
2789
عنوان

همدانی های عزیزمیشه لطفا بیاید.

91 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر من تعدادی فیبروم دارم و کیست آندو. آندوم پیشرفتع. دوطرفه. ۳ماهه امپول میکرورلین میزنم طبق تجویز دکتر مهرانگیززمانی. توروخدا اگ دکتر خوب میشناسید برای این مشکل من معرفی کنید. خسته شدم بخدا. داغونم بریدم. دکتر زمانی اصلا وقت نمیزاره برا مریض درحد ۱ثانیه اجازه دارم تو اتاقش باشم. واقعا عاجزشدم. 

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  
اره دوتا دکتر خوب میشناسم معرکن ولی اسمشون یادم نمیاد ی پیام بده بم گمت نکنم فردا بپرسم بگم بهت  ...

ممنون میشم بهم کمک کنی خداخیرت بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من همدانی نیستم  بندرعباس م جدیدا با یه خانمی آشنا شدم که همدانی ن ،میتونی بری از نزدیک پیشش،یکی از کاربران بهم پیشنهاد داده،،میگن کارش عالیه دستش خیلی خوبه ماما هستن،،داروی گیاهی میدن،منم تنبلی دارم ولوله هام بستن و عفونت دارم،،شیاف گیاهی تجویز کرده برام گفت برا همه چی دارو دارم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
سلام من همدانی نیستم  بندرعباس م جدیدا با یه خانمی آشنا شدم که همدانی ن ،میتونی بری از نزدیک پی ...

عزیزم مشکل من حاده. کیست شکلاتی دارم و آدنومیوزم

عزیزم مشکل من حاده. کیست شکلاتی دارم و آدنومیوزم

باشه هر چی حاد باشه میگه دو ماه تا سه ماه حتما نتیجه می‌گیرید،،حالا شما دل و بزن به دریا برو تو کار این خانم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
چشتون سلامت

منم ی کیست بزرگ داشتم ع بس ع پله رفته بودم و اومده بودم یهو ترکید پهلوهام ی جوری درد میکرد فکر کردم کلیه هام خراب شدن مرده بودم اولین بار بود اینجوری شده بودم دوتا تیکه ازماومد پشم ریزووون ولی خداروشکر راحت شدم دیگه بدشم افتادم خون ریزی ، خیلی سخته خیلی

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

منم ی کیست بزرگ داشتم ع بس ع پله رفته بودم و اومده بودم یهو ترکید پهلوهام ی جوری درد میکرد فکر کردم ...

اخه عزیزم کیستای من دفع نمیشه😔