2777
2789
عنوان

دوستای تیروییدی بیاین؟

682 بازدید | 120 پست

بچه ها من امروز فهمیدم تیرویید خفیف دارم، البته ی ماه پیش ی آزمایش داده بودم دارو نداده بودن دوباره تکرار کردن، و گف هرروز نصف لووتیروکسین بخور، هم شوکم هم دلگیر، یجوریم همم میترسم... 

شما هایی ک دارید چطوره ترسناکه؟ بیاین یکم باهام حرف بزنید... 

ترسناک؟!

اصلا

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

خفیف ک خوبه من ارثیه اوضاع خوب نیست روزی ۱دونه ۵شنبه جمعه ام ۲تا تاهمیشم باید بخورم

عوازضش بده 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یادم ب اولین باری که خودم فهمیدم افتاد فکر کردم سرطان دارم انقد گریه کردم ۹/۱۰سالم بود یهوو یکی اقوام گفت زیر گلوش چقدر بزرگه تا بابام بردم دکتر و آزمایش و معلوم شد تیرویید دارم نه اصلا ترسناک نی ولی عوارض زیادی داره باید قرص تو بخوری من اونموقع ادامه ندادم تا ۱۹سالگی حالم بدشد ولی دیگ ادامه دادم سر یکماه نرمال شد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ممنون از دلداریت🙄، ارثی چطوره ینی؟ 

خانوادگی داریم مادربزرگ مادر 

خب چیز بدی نیست گ‌بگیم نا علاج وحشتناکه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن