2777
2789

خانما من وزنم ۵۳ کیلو قدم ۱۷۲

بعد اینکه سنمم نزدیک ۲۰ ام

میخواستم برم رزمی 🫴که فهمیدم کف پام صافه 

از یه ور هم میخوام بدنم فرم بگیره*فرمش خوبه ولی مثلا خط شکمو و اینطور چیزا دیگه🫠😁خودتون میدونید*

بعد موندم چی برم که هم اصلاح کنه کف پامو و اگه جای دیگه ام مشکل هست و هم فرم بده به بدنم🥺🩷خواهشا پیشنهادتونو  بگین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیتنس خیلی خوبه بدنسازی هم خوبه 

فیتنس میرفتم و خوب لاغر تر شدم 

ولی خب حس میکنم کف پام صافه تاثیری خب نمیزاره؟!بدنسازی چی؟چطوریه کف پامو اوکی میکنه آخه میگن درستش نکنم کف پامو انحراف پیدا میکنه و نمیخوام اینطور شه؟!

فیتنس میرفتم و خوب لاغر تر شدم  ولی خب حس میکنم کف پام صافه تاثیری خب نمیزاره؟!بدنسازی چی؟چطور ...

اینو نمیدونم عزیزم اگ با فیتنس لاغر شدی برو بدنسازی و برا کف پات با مربیت مشورت کن

فیتنس میرفتم و خوب لاغر تر شدم  ولی خب حس میکنم کف پام صافه تاثیری خب نمیزاره؟!بدنسازی چی؟چطور ...

کف پا ربطی به ورزش نداره منم کف پام صافه ولی تاحالا مشکلی برام پیش نیومده باید راه رفتنتو اصلاح کنی

کف پا ربطی به ورزش نداره منم کف پام صافه ولی تاحالا مشکلی برام پیش نیومده باید راه رفتنتو اصلاح کنی

والا صاف راه میرم و اوکیه راه رفتنم 

ولی همش میگن بهم وای کف پات صافه درستش نکنی کنار مچ پات منحرف میشه🫠و خب نگران شدم بابتش

سلام عزیزم❤️ 

ما توی باشگاهمون داریم کسی که کف پایش صافه ولی تمرینات اصلاحی انجام میده و به قوس پاش کمک می‌کنه و رزمی کار می‌کنه ، اگر تمرینات اصلاحی انجام بدی رزمی هم میتونی کار کنی 

چون علاوه بر افزایش قدرتت ، عضله سازی و به قول خودت خط انداختن شکم هم اتفاق میوفته ، البته بستگی داره چه رشته ای از رزمی رو بخوای انتخاب کنی:)

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
سلام عزیزم❤️  ما توی باشگاهمون داریم کسی که کف پایش صافه ولی تمرینات اصلاحی انجام میده و به قو ...

تکواندو !!!وای مرسیییی🥺🫧🩷رزمی کار میکنی؟چه رشته ای 

وای کلی سوال دارم برای رزمی 

مثلا اینکه گفتی اصلاح میکنه و خب به فرم بدن کمک میکنه 

و اوکیه پس

یه سوال توی ۱ سال به چه سطحی میرسم تو تکواندو؟یعنی کمربند چی میشه؟ چقدر طول میکشه کمربند مشکی بگیرم؟

تکواندو !!!وای مرسیییی🥺🫧🩷رزمی کار میکنی؟چه رشته ای  وای کلی سوال دارم برای رزمی  مثلا ...

من خودم کاراته کیوکوشین کار میکنم عزیزم❤️

برای تکواندو ۱ سال میتونی دان ۱ بگیری ، روند کمربند گرفتنش خیلی زودتر از کیوکوشین هست 

بازم اگه سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم گلم😇❤️

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱