2777
2789
عنوان

یعنی هیچ‌کس بیمارستان فارابی نرفته تاحالا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبتتو بگیر اونجا یه دکترم بیرون ببرزودتر  ولی بهترین دستگاهها ودکترااونجاهست نگران نباش

اره بنظرم این کار خیلی خوب باشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
فوق تخصص چشم هستند...اگر بخوای شماره مطب دکتر رمضان زاده رو برات بفرستم زنگ بزن سوال کن مشکلت رو بگو ...

اگه بذارید ممنون میشم

فارابی مشهد؟؟ باید بری خاتم الانبیا  بیمارستان چشم

نه گلم فارابی تهران رفتم . اصلأ خیلی بد بود 

الکی گفتن متخصص ویزیت می‌کنه رزیدنت ها معاینه کردن و گفتن فقططط جراحی .بردم دکتر دیگه عینک داد گفت اصلا جراحی نمی‌خواد

نه گلم فارابی تهران رفتم . اصلأ خیلی بد بود  الکی گفتن متخصص ویزیت می‌کنه رزیدنت ها معاینه کرد ...

سلام خوبید ببخشیدمنم دخترم انحراف داره برای بیمارستان فارابی نوبت گرفتم ببرمش یعنی دکتر نمیبینه چطور بود انحرافش درچه حد بود واینکه الان با عینک خوب شدن؟؟ توروخدا خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدید

سلام خوبید ببخشیدمنم دخترم انحراف داره برای بیمارستان فارابی نوبت گرفتم ببرمش یعنی دکتر نمیبینه چطور ...

سلام عزیزم 

راستش اصلا خود دکتر نگاه نکرد دخترم رو دو تا رزیدنت بودن که اونا معاینه کردن و گفتن باید جراحی شه 

من جای دیگه بردم دکتر فعلا عینک داده اما من بهتر شدنی ندیدم تو چشم دخترم  هنوز

می‌خوام از دکتر سنجری نوبت بگیرم تا بعد عید پیش ایشون ببرم بنظرم شما هم مطب دکتر دیگه ای ببر دکتر عامری هم پزشک خوبی هستن دکتر کشتکار جعفری هم عالی هستن 

دخترتون هر دو چشمش انحراف داره ؟بیرون یا داخل؟

سلام عزیزم  راستش اصلا خود دکتر نگاه نکرد دخترم رو دو تا رزیدنت بودن که اونا معاینه کردن و گفت ...

سلام عزیز دختر من یکی از چشماش بیشتره رو به بیرون

دیروز بردمش فارابی دکترش خانم مطهره صادقی بوده گفته چشمشو ببنده روزی دوساعت انگار براش جراحی نوشته شما میدونید چطوریه بستن چشم خیلی نگرانم

سلام عزیز دختر من یکی از چشماش بیشتره رو به بیرون دیروز بردمش فارابی دکترش خانم مطهره صادقی بوده گف ...

راستش نمی‌دونم  به دختر من فقط عینک ویژن دادن گفتن نمی‌خواد ببندی .دختر منم چشم چپش بیشتره خدا کمکمون کنه منم نگرانم تا دکتر سنجری نوبت بدن برم پیششون هرچی ایشون بگن همون کارو میکنم