الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی چیزا مثل اومدن آدم های جدید تو مسیر زندگی آدم یا ازدواج تقدیره و دست خود آدم نیست
ولی موفقیت تحصیلی و شغلی دست خود آدمه
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من خودم معتقدم تا حدی اتفاقات زندگی دست خودمون نیست ولی بیشترش رو خودمون میسازیم ولی خیلی از بقیه میشنوم میگن مثلا قسمت بود فلان روز فلانی رو دیدیم و از این جور مسائل
به تقدیر که همه باید معتقد باشن. چون خالق و مربی و قانونگذار عالم خداست. ولی اینکه همه چیز جبر باشه و ما نقشی در سرنوشتمون نداشته باشیم رو نباید بهش معتقد باشیم. چون خدا استغفار رو قرار داده برای پاک شدن از گناهان. دعا رو قرار داده برای حل مشکلات و رسیدن به حوائج. تقوا و ایمان رو برای خیر و برکت در زندگی. یعنی تقدیرهای الهی رو خودمون باید برای خودمون رقم بزنیم. دعا کنیم تا خدا مستجاب بفرماید. استغفار کنیم تا مورد رحمت و مغفرت قرار بگیریم. تقوا داشته باشیم که خیر و برکت و رزق مادی و معنویمون در زندگی زیاد بشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بعضی چیزا مثل اومدن آدم های جدید تو مسیر زندگی آدم یا ازدواج تقدیره و دست خ ...
به تقدیر که همه باید معتقد باشن. چون خالق و مربی و قانونگذار عالم خداست. ولی اینکه همه چیز جبر باشه و ما نقشی در سرنوشتمون نداشته باشیم رو نباید بهش معتقد باشیم. چون خدا استغفار رو قرار داده برای پاک شدن از گناهان. دعا رو قرار داده برای حل مشکلات و رسیدن به حوائج. تقوا و ایمان رو برای خیر و برکت در زندگی. یعنی تقدیرهای الهی رو خودمون باید برای خودمون رقم بزنیم. دعا کنیم تا خدا مستجاب بفرماید. استغفار کنیم تا مورد رحمت و مغفرت قرار بگیریم. تقوا داشته باشیم که خیر و برکت و رزق مادی و معنویمون در زندگی زیاد بشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بعضی چیزا مثل اومدن آدم های جدید تو مسیر زندگی آدم یا ازدواج تقدیره و دست خ ...
دقیقا منم درمورد همین سوال دارم مثلا یادمه قبلا با کسی که حتی فکرش رو نمیکردم آشنا شدم ولی همه چیز بهم خورد ما خیلی عجیب همدیگرو پیدا کرده بودیم اگه قسمت بود چرا پس ادامه ای نداشت
آره قسمت حقیقت داره. مثلاً من تو دانشگاهی که کنکور دادم قبول شدم. بااینکه اصلا اون دانشگاه رو نمیخ ...
من هیچوقت همچین اتفاقاتی برام نیفتاده برا همین درمورد قسمت همیشه شک دارم
من که نابینا هستم از بچگی بهم گفتن سرنوشتت بوده تقدیرت بوده نابینا باشی. ولی هیچوقت نمیتونستم بپذیرم خدایی که خیر محضه برای من سلامتی کامل نخواد و نابیناییم خواست خدا باشه!