2777
2789
عنوان

انسانیت یه خانم امروز صبح خیلی قلبمو اکلیلی کرد بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 63 پست
ومنی که با این همه دغدغه منتظرم ببینم همسرش بلاخره صبحونه خورد یانه🤦🏻‍♀️

یکیشو یا دوتاشو میگرفتی بقیه رو به خودش میدادی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار خوبی 

دقیقا به نظرم عینه یک زنجیره میمونه از اون خانم به من منم برا شما گفتم شاید شما هم یه درصد تو حال تون تاثیر بذاره و اکه یکی کمک خواست بهش کمک کنیم🤍🥲

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
واقعا قشنگ بود چقدر مهربونی کردن میتونه یه نفر و خوشحال کنه من الان خیلی حس خوبی دارم

هستن از این ادما هنوز . منم چن روز پیش تو اتوبوس بودم ی اقایی طفلک مشخص بود فقیره . ی کلوچه دستش بود داشت میخوردی بچه هم نگاش کرد نصف کلوچه دیگشو داد ب بچه . مهربونی و سخاوت فقیر و غنی نمیشناسه . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

متاسفم بابت این نوع حرف زدن شما اینجوری حرف نزنی چیزیت میشه؟

خو ادم عصبی میشه یعنی چی هی تیکع تیکه منویسن از قبل تایپ کن بعد کپی کنه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

با اسنپ فود یا اکالا نون سفارش بده یک ربع هم طول نمیکشه و داغ و تازه هر تعداد بخوای تحویلت میدن

کی دیگه وقت و  حوصله داره بره یکساعت دم نونوایی وایسه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
دقیقا به نظرم عینه یک زنجیره میمونه از اون خانم به من منم برا شما گفتم شاید شما هم یه درصد تو حال تو ...

حس خوبی رو انتقال دادی🤍

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
یکیشو یا دوتاشو میگرفتی بقیه رو به خودش میدادی

اتفاقا گفتم عزیزم ولی گفت مهمون دارم باید زیاد بگیرم و مهمونام خوابن هنوز تو عجله داری برو😭😭

ایشالله خدا خودش همیشه پناهش باشه🤲🤍

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
اسی جات لطفا برای اون خانومی که با لحن بد صحبت کردن گزارش بزنید

چیز بدی نگفته که 

حس خاکی بودن فقط بهش دست داده 

اگه به من می‌گفت میخندیدم 

اول صبحی دلت رو باز کن

اتفاقا گفتم عزیزم ولی گفت مهمون دارم باید زیاد بگیرم و مهمونام خوابن هنوز تو عجله داری برو😭😭 ایشا ...

انشالله 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خو ادم عصبی میشه یعنی چی هی تیکع تیکه منویسن از قبل تایپ کن بعد کپی کنه

عزیزم من که زود گفتم کلا دوتا پست شد🥲

با اسنپ فود یا اکالا نون سفارش بده یک ربع هم طول نمیکشه و داغ و تازه هر تعداد بخوای تحویلت میدن کی ...

اسنپ فود همه جا نداره بعضی شهرا ندارن اصن نیست شایذ تو شهر این خانم هم نداشته باشع

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

عزیزم من که زود گفتم کلا دوتا پست شد🥲

فک کردم طولانیه 🚶🏼‍♀️💔