2777
2789
عنوان

انسانیت یه خانم امروز صبح خیلی قلبمو اکلیلی کرد بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 63 پست

متاسفانه یک بار من نوبتم بود دادم به یه شخص که عجله داشت بره درهمین حین من اعتراض کردم به نوع پخته نانوا البته اشنا هم بود نانوایه که همون شخص که نوبتم دادم اومد طرفداری نانوای که شما حق نداری اعتراض کنی وحق بجاب میدونست البته من چیزی نگفتم بهش زهر کرد 

با اسنپ فود یا اکالا نون سفارش بده یک ربع هم طول نمیکشه و داغ و تازه هر تعداد بخوای تحویلت میدن کی ...

اون نونش سرد عزیزم بخاطر همون رفتم نونوایی که گرم بگیرم🤍

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اسنپ فود یا اکالا نون سفارش بده یک ربع هم طول نمیکشه و داغ و تازه هر تعداد بخوای تحویلت میدن کی ...

قشنگی نون خریدن ب صف وایسادنشه .. ماها از وقتی این تکنولوژیا اومده داریم حتی خوشیای ریزو از دست میدیم . بشینی تو خونت بیان نونتو بدن برنجتو بدن آب بیارن تو فقط بپزی و بخوری تازه اگ خودتم بپز باشی ن فقط بخور 

میدونی چقد قشنگه خرید کردن از مغازه تو صف وایسادن بوی نون تازه داغ داغ از تنور اومده . اون باد خنکی ک صبح ب صورتت میخوره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

قشنگی نون خریدن ب صف وایسادنشه .. ماها از وقتی این تکنولوژیا اومده داریم حتی خوشیای ریزو از دست میدی ...

دقیقا من رفتم بیرون هوا گرگ و میش بود🥰🥰

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

چندشب پیش باجاریم رفتیم بچشوبردیم دکتربچش فقط یکم سرفه میکردخیلی مشکلش حادنبودبعدازمایه خانمی اومدند خدابچش اسهال شدیدداشت وسرماخورده بودهی غیرمستقیم به جاریم اشاره میکردکه قبل ازاون بره داخل جاریم اصلامحل نداد.بنده خواهمش توراه دسشویی بودبابچش،کاش یه لحظه خودمونیما طرف بذاریم چون خداروشکربچه خودش مشکل چندانی نداشت وباچنددقیقه دیرترچیزی نمیدونی اون بنده خداخیلی تحت فشاربودخیلی براش ناراحت شدم

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خدا خیرش بده واقعا هم عجیبه تو این زمونه همه باهم جنگ دارن انگار

اره بخدا اینقدر همش تظاهر و بدی زیاد شده که ادم خوب کم پیدا میشه هیییی

نیا و نخون که عصبی نشی .

🙄

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

اتفاقا گفتم عزیزم ولی گفت مهمون دارم باید زیاد بگیرم و مهمونام خوابن هنوز تو عجله داری برو😭😭 ایشا ...

فقط من تعجب کردم که چرا شما رفتی نونوایی و چرا همسرت نرفته ؟! 

یعنی اون تو خونه خوابه و شما اومدی صف نونوایی ؟!؟

چندشب پیش باجاریم رفتیم بچشوبردیم دکتربچش فقط یکم سرفه میکردخیلی مشکلش حادنبودبعدازمایه خانمی اومدند ...

واییییی چقدر بد وقتی می بینیم کاریو کمکی از دستمون بر میاد خودمون و بزنیم به اون راه😑