2777
2789
عنوان

انسانیت یه خانم امروز صبح خیلی قلبمو اکلیلی کرد بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 63 پست
برای صبحانه همسرت یه دونه میگرفتی میرفتی دیگه.تو صف وابسادن نمیخواست که

گلم بالا هم گفتم اش درست کردم و خانوادم داشت میومد🙂

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
عزیزم شما داری میگی سر راهت نون گرفتی  فرق داره با اینکه همسرت خونه باشه و شما به قصد نونوایی ...

خب ببین این به روابط همسرا برمیگرده.همسرم انقدر ازین فداکاریا در حق من کرده که یه دونه نون گرفتن من اصلا پیشش هیچه.اتفاقا همون موقع من سر راه میگرفتم ایشون چون روزه بود تو خونه خواب بود.

البته بهت حق میدم ممکنه چیزایی دیده باشی که این حرکات برات جالب نباشه.ولی خب من دوست دارم گاهی ادم با این کارا محبتشو نشون بده.

همسر من میدونه من ادم خرید رفتن و نونوایی رفتن نیستم.وقتی من برا خودمم تا حالا اینکارو نکردم پس وقتی براش انجام میدم ینی بهش محبت دارم.خب تو ذهنش میمونه و تو قلبش حک میشه.

همونطور که اون وسط همه شلوغیاش مرخصی میگیره تا منو به کارام برسونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین این به روابط همسرا برمیگرده.همسرم انقدر ازین فداکاریا در حق من کرده که یه دونه نون گرفتن من ...

چه خوب رابطه زن و شوهریتون خیلی قشنگه☺️🥺💚

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔