2777
2789
ازونجایی که من هر وقت میرم ارایشگاه مو رنگ کنم یا هویجی میشه یا سبز !!! ایندفه خودم رنگ گرفتم گذاشتم رنگ ٨ دودی اومدم خونه دیدم کمه موواسه موهام حوصلم نشد برم بگیرم با یه ٥ دودی یکم قاطی کردم گذاشتم وقتی شستم اصن باورم نمیشد انقد تیره شده باشه پسفردا هم عروسی داریم میتونم فردا یه رنگ روشن بذارم مثلا همون ٨ رو فقط ؟؟ جواب میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اراشگاه میخوای بری عروسی
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
من یک ماه پیش خودم موهامو رنگ کردم از هر چه رنگ تو آریشگاه گذاشته بودم بهتر شد(اگه خواستی تا شماره رنگها رو برات بنویسم البته باید دکلره بشه
بر خاک وخاکستر عبورت نقطه چین زد،،،حلقوم آتش را گرفت وبر زمین زد،،،دریاتر از آنی که از آتش بترسی،،،از شعله ی سوزنده ی سرکش بترسی،،،سخت است دائم درمیان دود باشی،،،هر جا که آتش پر شررتر بود،باشی،،،بر شانه هایت کوهی از آوار داری،،،برخیز،چشم منتظر بسیار داری،،،برخیز از جا دخترت چشم انتظار است،،،بردار گوشی رابهارت بیقرار است،،،دیوارها را پس بزن با دستهایت ،،،تا حظ کند یکبار دیگر با صدایت،،،امشب نباید دخترت تنها بخوابد،،،امشب نباید بی لا لا لا لا بخوابد،،،😢😢😢😢نثار روح فرشتگان سوخته بال آتش نشان فاتحه وصلوات لطفا،،،،،،،،،