2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست
تو یه کلام پیدا کن توهین بوده باشه تو خیالات هم نثل اینکه سیر میکنی؟! کاملا مشخصه چقدر ازادی که محد ...

من الانشم میتونم تا ۱۲ بیرون باشم پس حرف بی اساس نزن لطفا،،،اره برو پیامتو بخون خانواده ی منو زیر سوال بردی چرا؟ چون فقط نظرمو گفتم؟ فکر نکنم کسی که ۲۹ سالشه مثل من و زمان ازدواجش هست بخواد ازدواج کنه برای هدف خاصیه،،،،قضاوت کردن آدما خیلی سادست،،،مهم نیست من از چی نفرت دارم شما برو عاشق محدودیت باش ذهن محدود همیشه محدودیت میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خوبی؟!!! چرا حرفات همش دوتا میشه؟!!! یه بار میگی تو کامنتا نمیگن خونه باشه میگن سعی کن فلان ساعت ...

بله من خوبم 

شما درست نمیخونین ، گفتم الان میگن تا فلان ساعت سعی کن خونه باشی منم سعی کردم عمل کنم 

با توجه به تجربیاتم نسبت به اخلاقشون اگر مخالفت کنم و این روال بشه که ۹ خونه نباشم کار به تهدید و .. میرسه 

تهدید برام مهم نیست خرد شدن شخصیتم برام مهمه 

من هنوز مخالفت نکردم اگرم کردم عمل نکردم باز به حرف اونا بودم فوقش یربع دیرتر شده به صورت روتین اگر عمل کنم میدونم اعصاب خردی پیش میاد و من بیشتر میفهمم چقدر محدودم و ناراحت میشم 

من الانشم میتونم تا ۱۲ بیرون باشم پس حرف بی اساس نزن لطفا،،،اره برو پیامتو بخون خانواده ی منو زیر سو ...

عه پس دلت میخواد تا نصفه شب بیرون باشی لابد؟ علت ازدواج: تا نصفه شب بیرون بودن😔😂

گفتم که بگو کجای حرفم توهین بوده اگه میتونی

اتفاقا کسی که همش تو محدودیت باشه از اونور بودم میفته دلش ازادی بی قید شرط میخواد مثل یکی که خودش میدونه کیه لازم نیست اسمش رو ببرم😉

اسی من حق رو به تو میدم ،سنی هستی که صلاح خودتو خوب میدونی ... من در تعجبم از کاربرایی که این حق رو ...

ممنونم از درکت ، کلا دور باشی فکر کنم اوکی ترن ور دلشون اذیت میکنن 

عه پس دلت میخواد تا نصفه شب بیرون باشی لابد؟ علت ازدواج: تا نصفه شب بیرون بودن😔😂 گفتم که بگو کجای ...

متاسفم واست به شما ارتباطی نداره من دلم چی میخواد چی نمیخواد،،،هر کسی این پستارو بخونه متوجه میشه من چه منظوری داشتم 

اسی به نظرم اعصاب خودت رو خورد نکن به جاش مثلا صبحای جمعه با دوستات برو صبحانه بخور یا برین پیک نیک ...

اوهوم 

ولی شبا چون تنهام تو خونه برام بهتره برم ، شبا رو خیلی دوست دارم بیرون باشم 

عه پس دلت میخواد تا نصفه شب بیرون باشی لابد؟ علت ازدواج: تا نصفه شب بیرون بودن😔😂 گفتم که بگو کجای ...

دل من هرچی میخوادو نمیخواد به خودم مربوطه شما فقط صبحانه با دوستات برو بیرون بازم به خودت مربوطه علت ازدواجم هرچی باشه بازم به خودم مربوطه ولی دلم سیاه نیست که دیگرانو مسخره کنم و بخندم و قضاوت کنم 

دل من هرچی میخوادو نمیخواد به خودم مربوطه شما فقط صبحانه با دوستات برو بیرون بازم به خودت مربوطه علت ...

ولی جدی میگم ، ادما وقتی خودشون نمیتونن یک ازادی رو داشته باشن دوست دارن بگن اره این ازادی بده محدودیت به نفعته 

نمیخوام کسیو بکوبم ها، من خودمم اینجوریم ، الان دیدم این ازون اسیبه میاد، مثلا یکی که تا ۱۲ بیرونه همش دوست دارم بگم نههه خیلی خطرناکه بیرون نباش که اون حس بدم که خودم نمیتونم اینجوری باشمو پوشش بدم 

همه ی اینا از اسیبایی که بهمون زدن ناشی میشه 💔

دل من هرچی میخوادو نمیخواد به خودم مربوطه شما فقط صبحانه با دوستات برو بیرون بازم به خودت مربوطه علت ...

بله بله معنی دل روشن هم متوجه شدیم که به تفکرات بقیه بگیم عهد دقیانوس و مامانبزرگی و...ای بابا بد شد که😔😂

بله بله معنی دل روشن هم متوجه شدیم که به تفکرات بقیه بگیم عهد دقیانوس و مامانبزرگی و...ای بابا بد شد ...

اون دیگه قضاوت نبود بچه ۴ ساله هم پیامای شمارو بخونه متوجه میشه تفکراتتون چطوره،،،من مسخرتون نکردم ولی شما از اول منو مسخره کردیو محدود خطابم کردی و گفتی دنبال آزادی بی قید و شرطم چون فقط مخالف این بودم اسی با ۲۸ سال سن نتونه هیچوقت تو زندگیش با خیال راحت یه ساعت بیشتر بمونه پیش دوستاش

تعجب میکنم چطور بعضیا میگن معقوله 

یه دختر ۲۸ ساله کامل پس خودش بر میاد 

دیگه الان ادم بخواد بره یه شام بخوره حداقل ساعت ۱۰ میشه 

حرف پدر شما واسه یه دختر ۱۸/۱۹ ساله منطقیه

بله بله معنی دل روشن هم متوجه شدیم که به تفکرات بقیه بگیم عهد دقیانوس و مامانبزرگی و...ای بابا بد شد ...

عزیزم شما هفت سال از من کوچیکتری اگه اشتباه نکنم 

منم هفت سال پیش واقعا یادمه اینجوری فکر میکردم چون اقتضای اون سن این بود که به هر حال محدودیتات بیشتر باشه

اما وقتی ۲۸ برسی و باهات مثل همون ۲۱ سالگیت رفتار کنن میفهمی یعنی چی 

این که میگن شوهر میخوان بازم طبیعیه ، منم میخوام ، ۲۱ سالگی  هنوز شاید کلی هدف داری زودم هست هنوز وقتش نیست  ، اما فکر کن ۲۸ شدی ، درساتو خوندی الان دیگه وقتشه بری کیس درست رو پیدا کنی و مستقل باشی و .. 

اما درگیر اینی نه شب خونه باشی یا با دوستات تا حدی  بری بیرون در حالی که هم سنو سالتو میبینی یا ازدواج کردن یا مجردی دارن مسافرتای خارجی میرن اونوقت تو لنگ اینی نه رو بکنیش ده😕

اون دیگه قضاوت نبود بچه ۴ ساله هم پیامای شمارو بخونه متوجه میشه تفکراتتون چطوره،،،من مسخرتون نکردم و ...

من بالاخره شمارو محدود خطاب  کردم یا ازاد؟😐😂 اصلا معانیشون رو میدونی؟!! چجوری گفتم هم محدود هم ازادی؟🙄

اونی که محدود هستی شما بودی

اره مسخره نکردی گفتی تفکرات مامانبزرگی داری! امثال شما وقتی حرفشون به کرسی نمیشینه میرنن تو فاز اه و ناله و زاری و میان مظلوم نمیایی میکنن که تو منو ال کردی بل کردی ولی خودشون فرشته مقدس بودن مورد ظلم واقع شدن! عجب بابا