2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست
ولی جدی میگم ، ادما وقتی خودشون نمیتونن یک ازادی رو داشته باشن دوست دارن بگن اره این ازادی بده محدود ...

عزیزم متاسفانه طرز فکر خانواده شما هم مثل بعضی از این عزیزان عوض نمیشه برای همین گفتم اگه شرایط داری ازدواج کن با یه ادم مناسب اگه نداری ضحبت کن و به پدرتون توضیح بده که مثلا در فلان منطقه یا فلان رستوران یا مرکز خرید شلوغه و اگه نیم ساعت یک ساعت دیر تر بشه فرقی نداره و در آخر اگه باز هم محدودت کردن به خدا توکل کن و از اون یک زندگی خوب بخواه و مطمئن باش خدا آدمیو میزاره جلو پات که شب و روز با هم خوش باشین حتی دیگه یاد دوستاتم نیوفتی نهایت ماهی یه بار بخوای ببینیشون انقدر غرق خوشی بشی❤️

تعجب میکنم چطور بعضیا میگن معقوله  یه دختر ۲۸ ساله کامل پس خودش بر میاد  دیگه الان ادم ب ...

دقیقا ، مخصوصا ماشین شخصی داشته باشی 

باز بی وسیله بودی تا حدی منطقی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هفت سال از من کوچیکتری اگه اشتباه نکنم  منم هفت سال پیش واقعا یادمه اینجوری فکر میکر ...

عزیز حرف شما ربطی به حرفای اون خانم نداشت که برداشته میگه محدود تشریف داری و تفکرات مامان بزرگی داری بعد الان زده تو فاز مظلوم نمایی

شوهر کردن مشکلی نداره ولی میگه شوهر کن محدود نباشی این حرف منطقیه اصلا؟!!!

من بالاخره شمارو محدود خطاب  کردم یا ازاد؟😐😂 اصلا معانیشون رو میدونی؟!! چجوری گفتم هم محدود ه ...

اره دیگه بهم گفتی ادم محدود که دنبال آزادی بی قید و شرطه😁 شما اصلا منو نمیشناسی هم سنت کمتر از منه طبیعیه سنتو دقت نکرده بودم الان یکی از کاربرا گفت متوجه شدم،،، شما چند سال بعد متوجه حرفای من میشی برای سن شما همون ساعت ۹ شب هم بیرون بودن زیادیه

اره دیگه بهم گفتی ادم محدود که دنبال آزادی بی قید و شرطه😁 شما اصلا منو نمیشناسی هم سنت کمتر از منه ...

ای بابا 

اول زدی تو فاز اینکه به خانوادم توهین کردی گفتم بگو کجاش توهین بودی چیزی پیدا نکردی

بعد زدی تو فاز مظلوم نمایی که تو من و ال کردی بل کردی .دیدی نهه ازین خبرا نیست

حالا زدی تو فاز تحقیر و اینکه حس بزرگ بودن گرفتی؟ عجب بابا 

بیا برو دیه چقدر پیگیری 

من بچم خوبه الان؟!!!! 

با ۲۸ سال سن اخه؟  واقعا از تنهایی خسته شدم دیگه ، هیچ رفتو امدی با فامیل دوست اینا نداریم خان ...

یه روزی جای پدر و مادر که باشی و تجربه کسب کنی،تازه میفهمی امروز اونا چی میگفتن.

با ورزش خودتو سرگرم کن، به حرفشونم گوش کن، یه چیزی میدونن که میگن خوشگلم

عزیز حرف شما ربطی به حرفای اون خانم نداشت که برداشته میگه محدود تشریف داری و تفکرات مامان بزرگی داری ...

بعضی وقتا مجبوری ، ادم میبینه تنها راه نجاتش اینه ازون خونه بزنه بیرون 

موافق نیستم با هرکسی و به هرقیمتی ها ، ممکنه تو یک چاله بزرگتر بیفتی باید مورد مناسب حتما پیدا بشه 

ولی بعضی وقتا واقعا تنها راهش همین ازدواجه 

من خیلی محدود نیستم نسبت به بقیه اما خیلییی خیلییی تنهاترم از بقیه ، برای همین تنهایی، محدود بودنم دیگه زیاده برام نمیخوام تنها ساعت نه شب بشینم ور دل مامانم تو خونه در حالی که میتونم بیرون باشم 

یچیز جالب دیگه میدونی چیه ، ۲۳ سالگیم تا ۱۰:۳۰ شب مغازه بابام بودم با ماشین خودم برمیگشتم خطرناک نبود الان ۲۸ سالمه میخوام واسه تفریح تا ۱۰ مثلا بیرون باشم دیگه اراذل میریزن شیشه ماشینمو میشکنن😕 درست نیست  هر دلخوشیه کوچیکی یجوری ازم دریغ بشه 

ای بابا  اول زدی تو فاز اینکه به خانوادم توهین کردی گفتم بگو کجاش توهین بودی چیزی پیدا نکردی ...

تو پیگیری من اولش گفتم ریپ نزن،،،،۲۱ سالو چه به درک مشکلات ۲۸ ساله الان باید فکر درس و دانشگاه باشی و بزرگترین مشکلت امتحان استاد باشه ،،،به قول اون خانم همسناش یا ازدواج کردن یا تنها سفرای خارج میرن این بنده خدا اندرخم یک کوچه مونده البته که برای شما اینکه یه دختر حتی بیرون بره قفله مسافرت رفتنش که دیگه تو خوابتونم نمیگنجه ریپ نزن چون افکارت حالمو بد میکنه 

تو پیگیری من اولش گفتم ریپ نزن،،،،۲۱ سالو چه به درک مشکلات ۲۸ ساله الان باید فکر درس و دانشگاه باشی ...

عجب بابا😂

ببین دوستانه میگم یه دکتر برو نه به خاطر بقیه ، به خاطر خودت .اینطوری پیش بری حالت هی بدتر میشه ها

دیه هم جوابتو نمیدم چون تو شانم نیست تا الان هم اشتباه بود جواب دادن

حالا تو اگه با ریپ زدن از حرصت کم میشه تا صبح ریپ بزن افرین

عزیزم متاسفانه طرز فکر خانواده شما هم مثل بعضی از این عزیزان عوض نمیشه برای همین گفتم اگه شرایط داری ...

ممنونم عزیزم امیدوارم  شما هم‌ به خواسته دلتون برسید و خواسته دلتون به صلاحتونم باشه ❤️

بعضی وقتا مجبوری ، ادم میبینه تنها راه نجاتش اینه ازون خونه بزنه بیرون  موافق نیستم با هرکسی و ...

خو میتونی بین بیرون رفتنات فاصله رعایت کنی مثلا یهو ۳ شب پشت هم بیرون نباشی یهو به چشمون بیاد که همش بیرونی

یا دقیق نگی با دوستات بیرونی .بگی بیرون کار داشتم اگه میدونی رو کلمه دوست حساسن. اینچیزا رو خودت بهتر میدونی چیکار کنی

خو میتونی بین بیرون رفتنات فاصله رعایت کنی مثلا یهو ۳ شب پشت هم بیرون نباشی یهو به چشمون بیاد که همش ...

اوهوم اینجوری اره کاری ندارن فکر کنم مثلا بگم رفتم تنها دور بزنم چیزی نمیگن ولی بگم با دوستمم چرا 

ولی همین که مجبورم مخفی کنم ازشون همچین مورد کوچیکیو ازاردهندست چون با خودم فکر میکنم میگم مثلا من یروزی با یکی اشنا شم هم نمیتونم پس بهشون بگم با توجه به اینکه همچین چیز کوچیکی اینقدر در نظرشون زیاده و غیر منطقین اون مورد که دیگه 🤦🏻‍♀️ 

این که مسائل بزرگ زندگیتو خانوادت ندونن خیلی بده 

اوهوم اینجوری اره کاری ندارن فکر کنم مثلا بگم رفتم تنها دور بزنم چیزی نمیگن ولی بگم با دوستمم چ ...

کم کم بهشون بگو مثلا این ماه دوبار از بیرون رفتنات با دوستات بگو ماه دیه ۴ بار و... همین طوری زیادش کن عادی شه براشون