2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست
۱۰:۳۰ اوکیم ولی این استرسی که ادم میگیره که الان زنگ بزنن کوفت میکنه به ادم 

کم کم عادت میکنن عزیزم پدرمادرا یکم ترس دارن اولاش

اگه دیدی حساسیت نشون دادن و زنگ زدن بهت بگو باشه الان میام ساعت از دستم در رفت بعد دیگه برو خونه

دیگه خودشون بعد چند بار زنگ نمیزنن

هیچ وقت برنامه هاتو با توجه به بقیه نریز ، برای چی تو باید با تایم اونا یکی بشی؟ بزار اونا با تایم ت ...

خب خودم دوست دارم بیشتر باهاشون وقت بگذرونم خب ، یک ساعتو نیم بچه بازیه بنظرم مخصوصا ساعت خیلی زود میگذره وقتی مثلل خریدی چیزی میری ، یهو‌میبینی عه ۱۰ شد  

اگه همون دو سه تا دوستم از دست بدم که کسی نیست باهاش برم بیرون در تنهایی خودم میپوسم 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم عادت میکنن عزیزم پدرمادرا یکم ترس دارن اولاش اگه دیدی حساسیت نشون دادن و زنگ زدن بهت بگو باشه ...

اینجوری نیست پدر من 

عصبی میشه میگه مگه نگفتن بهت ، باز دعوا بالا بگیره سوییچ ماشینو که گرفتم بزار و این حرفا 

اعصابمو خیلی خرد میکنه 

خانواده خودت محدودت کردن و دنبال شوهری چرا حرف میزاری تو دهن بقیه؟😂 والا اسی هزاربار گفت خانوادش اگ ...

بابا چرا الکی دعواتون میشه 

گارد نگیرین به هم 

البته من نگفتم چیزی نمیگن ، اگر یبار ۱۱ بیام باز دوم میگه سوییچو بزار و این چرتو پرتا 

کلا موقعی که باب میلش نباشه شرایط خیلی غیرمنطقیه

اینجوری نیست پدر من  عصبی میشه میگه مگه نگفتن بهت ، باز دعوا بالا بگیره سوییچ ماشینو که گرفتم ...

اوه واقعا سخته

چرا شاغل نمیشی که گیرا کمتر بشه من هرکی رو دیدم شاغل شده دستش رفته تو جیب خودش پدرمادر کمتر بهش گیر دادن

خانواده خودت محدودت کردن و دنبال شوهری چرا حرف میزاری تو دهن بقیه؟😂 والا اسی هزاربار گفت خانوادش اگ ...

در مورد خانواده من نظر نده و نبینم دیگه توهین میکنی مطمین باش از شما محدودیتم کمتره و آره با افتخار میگم دوست دارم شوهر کنم و به همه هم توصیه میکنم شوهر کنن اینا عیب نیست،،، عیب اونیه که درک نکنی اسی با ۲۸ سال سن چی تو دلش میگذره و فقط مثل مامان بزرگا حرف بزنی

بابا چرا الکی دعواتون میشه  گارد نگیرین به هم  البته من نگفتم چیزی نمیگن ، اگر یبار ۱۱ ب ...

اسی خوبی؟!!! چرا حرفات همش دوتا میشه؟!!! یه بار میگی تو کامنتا نمیگن خونه باشه میگن سعی کن فلان ساعت خونه باشی خطرناکه

بعد نیای میگی عصبین فلانن؟!! ماشاالله به ثبات کلامت

هیچ وقت برنامه هاتو با توجه به بقیه نریز ، برای چی تو باید با تایم اونا یکی بشی؟ بزار اونا با تایم ت ...

سلام

با احترام مخالفم 

دست نیافتنی بودن توی روابط دوستی به معنای کمرنگ شدن ارتباط با اوناست و معمولا دوستا این رفتار رو تحمل نمیکنم مگر اینکه خیلی صمیمی باشن ❤️😃

در مورد خانواده من نظر نده و نبینم دیگه توهین میکنی مطمین باش از شما محدودیتم کمتره و آره با افتخار ...

تو یه کلام پیدا کن توهین بوده باشه تو خیالات هم نثل اینکه سیر میکنی؟!

کاملا مشخصه چقدر ازادی که محدودیت برات نفرت ایجاد کرده

به جای نظر دادن که بقیه برن شوهر کنن فلان کنن فعلا برو به نظر خودت عمل کن دنبال شوهر برا خودت باش یکم ازاد بشی به خاطر تا ۱۲ بیرون موندن شوهر کن افرین!

سلام با احترام مخالفم  دست نیافتنی بودن توی روابط دوستی به معنای کمرنگ شدن ارتباط با اوناست و ...

دقیقا و اینکه من تا حالا به کسی که بگه خانوادم فلان قانون سختگیرانه رو برام گذاشتن حسودیم نشده

اسی من حق رو به تو میدم ،سنی هستی که صلاح خودتو خوب میدونی ...

من در تعجبم از کاربرایی که این حق رو اجازه میدن کس دیگه ای براشون تعیین کنه ...

من دور از خانواده امم ولی خوب در جریانن که تا ده و یازده بیرون میمونم و با دوستام هستم ،نه تنها البته و نگرانی از بابت مادرم بود که زنگ میزد بهم و باهام حرف میزد ،بار اول که بعد از یازده بیرون بودم رو قشنگ یادمه که حرفای دیگران میومد تو ذهنم ولی تا برسم به جایی که باید برم با دوستم حرف میزدم تا آرومم کنه که مشکلی پیش نمیاد برام ...

شهرای بزرگم که کلا زندگی در جریانه ،من شهر خودمون بودم میترسیدم ولی اینجایی که هستم نه زیاد 

خب خودم دوست دارم بیشتر باهاشون وقت بگذرونم خب ، یک ساعتو نیم بچه بازیه بنظرم مخصوصا ساعت خیلی زود م ...

عزیزم اینکه چطوری بخوای زندگی کنی دست به خودت هست

این که من گفتم خب دید من نسب به این موضوع هست من اگه تو شرایط شما بودم اونطوری که گفتم رفتار میکردم

ولی خب شما میتونی اونطوری که دوست داری زندگی کنی من فقط پیشنهاد و چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

دقیقا و اینکه من تا حالا به کسی که بگه خانوادم فلان قانون سختگیرانه رو برام گذاشتن حسودیم نشده

منم چون نخواستم اسی ناراحت بشه نگفتم ولی واقعا هیچکس حسادت نمیکنه به این موقعیت 

نمیگم شرایط بدیه خب بالاخره هرکس یه قانونی داره منم دارم دوستایی که مجبورن قبل غروب خونه باشن و همیشه درک کردم و یه جوری برنامه ریزی کردم که مثلا صبح بریم بیرون یه عالمه هم خوش گذشته

ولی حسادتی هم نکردم بهشون

اوه واقعا سخته چرا شاغل نمیشی که گیرا کمتر بشه من هرکی رو دیدم شاغل شده دستش رفته تو جیب خودش پدرما ...

شاغلم ولی برای بابام کار میکنم 😂 

فعلا تا اسمم برای طرح در بیاد ، تو نوبتم