2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست
گلم شوهر نرمال هم یکی دوبار رو چیزی نمیگی بقیش رو ناراحت میشه خوده مردا دیه ۱۰ خونه هستن مگراینکه سر ...

خب قرار نیست ادم هر روز با دوستاش بیرون باشه من میگم اگه حالا پیش اومد و یه ساعت اینور اونور تر شد دیدم شوهرا درک میکنن ولی این درک تو پدرا کمتر بوده چیزیه که دیدم اکثر کسایی که من دیدم بعد ازدواج محدودیتاشون کمتر از خونه پدری شده که البته برعکسش هم وجود داره ولی من اکثریتو گفتم

شاید دلش بخواد بیشتر از یک روز در ماه بره بیرون،،،شاید نخواد ناهار بره همش بیرون شاید دوستاش بخوان ع ...

دقیقا 

یک روز در ماه یا هفته رو میزاره که ولی خب من نمیخوام شبا خونه باشم اصلا ، دوست دارم  برم باهاشون پاساژ گردی اینا ، ۹ شب مسخرست برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دلش بخواد بیشتر از یک روز در ماه بره بیرون،،،شاید نخواد ناهار بره همش بیرون شاید دوستاش بخوان ع ...

خانومی که مدافع استقلال زنان هستی وضع جامعه رو نگاه کن اول بعد در موردش صحبت کن لطفاً 

تضمین میدی این خانوم اگه بره اون ساعت شب بیرون هیچ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

اگه تضمینی داری حرفی نیست 

یه وقتایی هم باید بخاطر خانواده کوتاه اومد . خانواده نگران و دلسوزی که ممکنه تا چند سال دیگه نباشن که بغلشون کنی و نگرانت باشن

امیدوارم درک کنی چی میگم بعد در مورد چیزی که میگم گارد بگیری . منم می‌دونم آدم مستقلیه ولی این ربطی به چیزی که من گفتم نداره

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
خب قرار نیست ادم هر روز با دوستاش بیرون باشه من میگم اگه حالا پیش اومد و یه ساعت اینور اونور تر شد د ...

عزیز کامنتاشو بخون داره میگه پدرم با یه روز دوروز مشکل نداره اسی میخواد هرشب بیرون باشه 

وقتی کسی کاملا مستقله که خونش هم جدا شده باشه نه کسی که هنوز داره با خانوادش زندگی میکنه

حتما مجبوره که با ۲۸ سال سن هنوز تو خونه پدرشه از سر دلخوشی که نیست حالا چون تو خونه پدرشه حق نداره یه ساعت بیشتر بیرون باشه؟ خیلی تفکراتتون قدیمیه واقعا قدیمی بود واسه عهد دقیانوس

نه من تا حالا محدودیتی نداشتم  ولی خب پدرمادرم یکم نگرانن مثلا هریک ساعت یکبار تماس میگیرن خبر ...

من نمیگن خونه باش یکی دوبار ۱۰:۳۰ رسیدم گفت ۹:۳۰ خونه باش دیگه سعی کن ، خطرناکه بعد این ساعت و اینجور حرفا 

امروز گفتم مگه من بچم گفت باید نه خونه باشی خطرناکه 

حتما مجبوره که با ۲۸ سال سن هنوز تو خونه پدرشه از سر دلخوشی که نیست حالا چون تو خونه پدرشه حق نداره ...

حتما بروز بودن اینه هرشب تا نصفه شب تنها بیرون باشی! برای مردا هم این حرکت قفله خداروشکر اکثریت جامعه ذهنیت روشنفکرانه مثل شما نداره تو همون عهد دقیانوس موندن

خانومی که مدافع استقلال زنان هستی وضع جامعه رو نگاه کن اول بعد در موردش صحبت کن لطفاً  تضمین م ...

به من چه که تضمین بدم ،،، ممکنه یکی سر ظهرم از خونه بیاد بیرون صد تا اتفاق براش بیوفته ،،،، من نظرمو گفتم شما میتونی نظرت این باشه که خانوما پاشونو از در خونه بیرون نزارن به من ارتباطی نداره تحمل نظر مخالف داشته باش

عزیز کامنتاشو بخون داره میگه پدرم با یه روز دوروز مشکل نداره اسی میخواد هرشب بیرون باشه  

هرشب نه ، منظورم اینه ولم کنن یشب بیشتر میشه یجوری بازخپاست میکنن ادم کوفتش میشه مثلا من شده دو هفته بیرون نرفتم ، یک هفته سه روز پشت هم رفتم بعد میگن خب چرا اینقد بیرونی زود بیا و ازین بهانه های الکی که کوفتم کنن میدونی چی میگم اخساس میکنم با این سن هنوز پر از محدودیتم‌و جوونی نمیکنم 

شاید یک ماه کلا نرم بیرون ، یک هفته بخوام همش بیرون برم ، این که نه بیا و چقد با دوستاتی و این حرفا دیگه مال سن من نیست دیگه با این سن هنوز انگار نمیتونم مراقب خودم باشم 

به من چه که تضمین بدم ،،، ممکنه یکی سر ظهرم از خونه بیاد بیرون صد تا اتفاق براش بیوفته ،،،، من نظرمو ...

منم نظرمو برای اسی گفتم و در ضمن جواب چیزی رو دادم که شما گفته بودی وگرنه من کاری به نظر کسی ندارم 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
من نمیگن خونه باش یکی دوبار ۱۰:۳۰ رسیدم گفت ۹:۳۰ خونه باش دیگه سعی کن ، خطرناکه بعد این ساعت و اینجو ...

خب وقتی اینطور نیست که بعدش دعوا راه بیفته شما به نظرم یه رفتاری کن که هردو راضی بشن مثلا میگن ۹ شما ۱۰:۳۰ دیگه بیا نه اینکه ۱۲ بری خونه

البته بستگی داره کجا باشی رستورانا امنن مثلا 

حتما بروز بودن اینه هرشب تا نصفه شب تنها بیرون باشی! برای مردا هم این حرکت قفله خداروشکر اکثریت جامع ...

نه به روز بودن به اینه که اگه یه شب کار پیش اومد یه شب دوستش حالش بد شد اصلا این بنده خدا از شدت استرس نگه خداحافظ باید سریع برسم که ۹ شب نشه ۹ و نیم ،،، نخیر خدا رو شکر اکثریت مثل شما فکر نمیکنن مخصوصا برای یه خانم ۲۸ ساله دیگه ریپ نزن و در دوره ای که انسان ها دارن کهکشانو کشف میکنن شما تو فکر ساعت خونه اومدن باش برای خانوما

اوهوم ولی خب دوستایی که دارم از ۷ زودتر نمیان چون روزا سر کارن 😔 بهتره بگم معدود دوستام البته

هیچ وقت برنامه هاتو با توجه به بقیه نریز ، برای چی تو باید با تایم اونا یکی بشی؟ بزار اونا با تایم تو اوکی شن برای خودت ارزش قائل شو 

اونا هفت میان برو باهاشون ولی ساعت 8 نیم که شد حتی اگه اونا هم بخوان بمونن تو بلند شو بیا اگه گفتن برای چی بگو خونه ما قانون داره باید ساعت 9 خونه باشیم بزار تو کف این بمونن که خانواده قانونمندی داری ، شاید جلو روی تو بگن بابا تو که بزرگ شدی 28 سالن شده مثل بچه ها نباش ولی تو دل خودشون حسرتت رو میخورن ولی به روی خودشون نمیارن

نزار همیشه در دسترس باشی چون اونطوری براشون عادی میشی

برای خودت ارزش قائل شو

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خب وقتی اینطور نیست که بعدش دعوا راه بیفته شما به نظرم یه رفتاری کن که هردو راضی بشن مثلا میگن ۹ شما ...

۱۰:۳۰ اوکیم ولی این استرسی که ادم میگیره که الان زنگ بزنن کوفت میکنه به ادم 

نه به روز بودن به اینه که اگه یه شب کار پیش اومد یه شب دوستش حالش بد شد اصلا این بنده خدا از شدت است ...

خانواده خودت محدودت کردن و دنبال شوهری چرا حرف میزاری تو دهن بقیه؟😂 والا اسی هزاربار گفت خانوادش اگه دیر بیاد اذیتش نمیکنن فقط میگن سعی کن زودتر بیای ولی شما چون خودت مشکل داری فقط میخوای حرفاتو به بقیه تحمیل کنی

اره کل جامعه بروزن خانواده شما نمیدونم چرا جزوه اون همه نبودن که حاصلش شده بچه ای مثل شما

تو نمیتونی تعیین کی ریپ بزنی نرنه بلدنیستی مجازی چچیه گوشیو بزار کنار 

افرین بدو