2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست
یه وقت کاری پیش میاد اینکه همیشه خودتو مقید کنی و استرس داشته باشی راس ۹ خونه باشی خوشایند نیست،،،از ...

والا متأهل ها بدتر ،مگه شوعراشون میزاره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانم نفسش از جای گرم بلند میشه معنی شاغل بودن براش جا نیوفتاده 

اول اینکه من خوب میفهمم شاغل بودن یعنی چی 

دوم اینکه گفتم میتونی در ماه یک روز رو بذاری 

یه روز تعطیل یا روزی که مرخصی چیزی باشن

شما هم قبل قضاوت منظور حرف رو بگیر 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
نه واقعا معقول نیست مگر اینکه شهر کوچیک باشی من و دوستام این محدودیت رو نداریم

نه شهر کوچیک نیست خیابونا تا ۱۲ شلوغه 

شما چند خونه باید باشین ؟ یعنی ۱۲ اینا هم باشین اوکیه؟

بله معقوله، ما که ازدواج کردیم و بچه هم داریم باید تا نه شب خونه باشیم چه برسه شما، 

فکر کردین چون ازدواج کردین عاقل تر و دارای اختیارات بیشترین؟ ۲۸ سالشه بچه نیست

میتونم با همسرم تا هروقت دلم بخواد بیرون باشم یا اگه یه جایی برم استرس سر وقت رسیدن کوفتم نمیکنه همه ...

خو داری میگی با همسرت میتونی بیرون باشی این وقت شب نه تنهایی

بعدشم یکی دوبار دیر برسی پدر که نمیاد خرخرت رو بجوعه چرا دیرشد 

برای همسر هم همینه یکی دوبار نادیده میگیره ولی بخواد همیشگی باشه تذکر میده

میتونم با همسرم تا هروقت دلم بخواد بیرون باشم یا اگه یه جایی برم استرس سر وقت رسیدن کوفتم نمیکنه همه ...

دقیقا دقیقا استرس و حرص خوردن که چرا من باید نه باشم کوفت میکنه 

خب الانم حق نداریم 🤣

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بعد من دوستام ماشینم ندارن ، خب نمیتونم ولشون کنم بگم با اسنپ برگرد که خطرناکه ، تا برسونمشون و خودم برگردم دیر میشه 

خو داری میگی با همسرت میتونی بیرون باشی این وقت شب نه تنهایی بعدشم یکی دوبار دیر برسی پدر که نمیاد ...

قرار نیست همیشگی باشه اصلا شما بگو ماهی یه بار ولی شوهرا بهتر درک میکنن کوفتت نمیکنن حالا اون شوهرای بد و شکاک و کاری ندارم شوهرای نرمال و میگم

قرار نیست همیشگی باشه اصلا شما بگو ماهی یه بار ولی شوهرا بهتر درک میکنن کوفتت نمیکنن حالا اون شوهرای ...

اصلا تا ۱۰:۳۰ بنظر خودم معقوله 

۹ مال زیر بیست ساله بنظر خودم

اول اینکه من خوب میفهمم شاغل بودن یعنی چی  دوم اینکه گفتم میتونی در ماه یک روز رو بذاری  ...

شاید دلش بخواد بیشتر از یک روز در ماه بره بیرون،،،شاید نخواد ناهار بره همش بیرون شاید دوستاش بخوان عصرا قرار بزارن ،،،راه حل شما برای بچه های زیر ۱۸ سال جوابگو هست نه یه خانم شاغل و مستقل و ۲۸ ساله

قرار نیست همیشگی باشه اصلا شما بگو ماهی یه بار ولی شوهرا بهتر درک میکنن کوفتت نمیکنن حالا اون شوهرای ...

گلم شوهر نرمال هم یکی دوبار رو چیزی نمیگی بقیش رو ناراحت میشه خوده مردا دیه ۱۰ خونه هستن مگراینکه سرکار باشن و شیفت شب داشته باشن که بحثش با خوش گذرونی فرق داره

نه شهر کوچیک نیست خیابونا تا ۱۲ شلوغه  شما چند خونه باید باشین ؟ یعنی ۱۲ اینا هم باشین اوکیه؟

نه من تا حالا محدودیتی نداشتم 

ولی خب پدرمادرم یکم نگرانن مثلا هریک ساعت یکبار تماس میگیرن خبر میگیرن ازم 

۱۱ به بعد دیگه میگن بیا من معمولا همین ساعتا خونه م ولی خوب یه وقتایی که مثلا با دوستام رستورانیم همه مون ۱۳ ۱۴ نفره ممکنه صحبتامون طول بکشه تا ۱۲ هم بمونیم ولی خب اینطور نیست که دعوا راه بیفته کلا پدرمادرم ارومن

ولی خودمم تا این ساعت تو خیابون نمیمونم میرم رستوران جاهای شلوغ با دوستام میمونم که مورد اعتمادن 

ولی خب اینطور نیست که قبل بیرون رفتن از خونه بگن فلان ساعت خونه باش

شاید دلش بخواد بیشتر از یک روز در ماه بره بیرون،،،شاید نخواد ناهار بره همش بیرون شاید دوستاش بخوان ع ...

وقتی کسی کاملا مستقله که خونش هم جدا شده باشه نه کسی که هنوز داره با خانوادش زندگی میکنه