2777
2789

دستور پخت تون واسه ماهی چطوریه که هم ترد بشه هم زهم ماهی کامل گرفته شه قبلش تو چه موادی میخابونیدش

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخوزستانیااول ماهی که تکه کردیم داخل آب ونمک میزاریم حدودنیم ساعت بمونه بعددرمیاریم اگه شوریش زیادبودابکشی میکنیم بعد آرد زردچوبه ادویه مخلوط میکنیم ماهی حدود پنج دقیقه میزاریم داخل آب پیازخردشده وابلیموبعدبهش آردوادویه مخلوط شده میزنیم 

داخل روغن سرخ میکنیم یکی دوتاحبه سیردرسته هم میزاریم بغلشون سرخ بشه که بوی زخم ماهی نپیچه داخل خونه ماهی هم خوشمزه ترمیشه 

دلستر ،نمک ،فلفل ،زردچوبه و پیاز و سیر بعد میزنید داخل ارد سوخاری و سرخش میکنی

دلستر اولین باره میشنوم براچیش خوبه دلستر ؟

همون آرد سفید منظورته ?

فقط ؟ آبلیمو ادویه پیازی چیزی

بله منظورم اینه که تو روغن سرخ نمکنم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ماهی قزل الا .کپور وسفید خوشمزه هست و بوش نمیاد من بهش نمک وپیاز وآبلیمو میزنم چند ساعت میزارم یخچال ...

اینم قزله 

من آبلیمو و نمک زدم زردچوبه و ادویه هم زدم توش پیاز و فلفل دلمه هم خورد کردم توش حالا گذاشتم بمونه فقط امیدوارم شور نشه انگار نمک زیاد زدم 

دلستر اولین باره میشنوم براچیش خوبه دلستر ؟ همون آرد سفید منظورته ?

دلستر تردش میکنه

برای ارد سوخاری ؟

ارد سفید و نمک و فلفل و زردچوبه میشه 

اما ارد سوخاری ک از مغازه اماده بخری هم میشه فقط اردش باید خوشمزه باشه

اینم قزله  من آبلیمو و نمک زدم زردچوبه و ادویه هم زدم توش پیاز و فلفل دلمه هم خورد کردم توش حا ...

خیلی ادویه واینا نزن مزه ماهی میره همون پیازو حلقوی کن یه لایه زیرش ویه لایه روش پیاز بزن وآبلیمو نمک تامام 

من خودم مزه ماهیو خیلی دوست دارم 

عیب نداره ماهی خوش نمک باش بهترع برنجتو زیاد شور نکن یا سبزی پلو بپز بزار نمکش مشخص نباش

ماخوزستانیااول ماهی که تکه کردیم داخل آب ونمک میزاریم حدودنیم ساعت بمونه بعددرمیاریم اگه شوریش زیادب ...

چقد جالب بعد شوریشو همین طوری خام و نپخته تست میکنید؟ من احساس میکنم نمک زیاد زدم ولی نمیتونم نپخته تست کنم 🤢

آب پیاز منظورت همون آبیه که موقع رنده پیاز در میاد ازش ؟

چقد جالب آب پیاز خوشمزش میکنه