2777
2789
عنوان

من چِم شد بهو

5 بازدید | 4 پست

دوستان من ۵ساله بخاطر ارتودنسیم حداقل ماهی ۲بار دندونپزشکیم دیگه ترس از کار دندونپزشکی ندارم انواع جراحی و عصبکشیم به وفور انجام دادم.امروز که رفتم برای عصب کشی بقدری بهم فشار اومد وحالم بد بود که خدامیدونه دندونم بیحس نمیشد و اون دستگاه که دندون و تراش میده رو تا ته ریشه دندونم میبرد و واقعا درد افتضاحی داشتم دکترشم بداخلاق بود بعد۲ساعت کارش نصفه موند و گفت بمونه جلسه بعد ولی واقعا روحم عذاب کشید دردش به کنار دستام هنوز میلرزه اعصابم خورده چ راه حلی دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی‌حس نشده وگرنه نباید دردی حس میکردی میزدی دهنش مرتیکه رو 

خود ب خود گریه ام گرفته تو خونه واقعا از کارای دندونپزشکی خسته شدم این دیگه تیر خلاص بود 

من جراحی بینی ام انجام دادم بخدا بگن فردا باز برو عمل با کمال میل میرم ولی دندون و هرگز