2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی بلد نیست؟؟؟؟؟

نه عزيزم ربطي به واريكوسل نداره يعني نميشه گفت ١٠٠ ٪؜ 

نگران هم نباش مورفولوژي يعني شكل اسپرم بايد بالاي ٤ درصد نرمال باشه از شما ٢٪؜ نرماله 

حركت هم كمه 

جفتش هم با دارو درست ميشه برو ارولوژيشت دارو بده خوب ميشه بعد ٣ ماه

در كل عم مشكل حادي نداره

توروخدا اگه کسی بلده بگه خیلی نگرانم 

جانم گلم سوالت چیه ؟ این ازمایش یه مقدار کمتر از حد نرماله . حرکت پیشرونده اسپرم ( کلاس A ) صفر درصده که باید حداقل 25 درصد باشه . مورفولوزی ( شکل طبیعی اسپرم ) باید حداقل 4 درصد باشه که 2 درصده . سونو هم انجام داده ؟ اگر خواستی عکسش رو تو پی وی برام بفرست تا برات توضیح بدم 

جانم گلم سوالت چیه ؟ این ازمایش یه مقدار کمتر از حد نرماله . حرکت پیشرونده اسپرم ( کلاس A ) صفر درصد ...

نه سونو نرفته 

تقریبا ۶ ماه اقدامم سه سال هم جلوگیری طبیعی داشتم 

دکتر زنان که میرم این ازمایش رو نوشته

این ماه ۶ تا فولیکول خوب دارم پس احتمال اینکه باردار بشم هست؟؟؟؟

با این شرایط احتمال بارداری هست یا باید درمان بشه ؟؟

به بنظر من اول باید علت مشخص و درمان بشه بعد اقدام کنید چون اگر ایتم های اسپرم زیر حد نرمال باشه خدای نکرده احتمال سقط بیشتر میشه . جواب ازمایش رو نشون دکتر خودتون دادین ؟ نظر ایشون چی بوده ؟

با این شرایط احتمال بارداری هست یا باید درمان بشه ؟؟

عزيزم احتمال بارداري كه هست اما چرا درمان نكني اخه درمان خاصي نداره كه اگه همسرت دكتر نميره خودت ببر نشون يه ارولوژيست بده مكمل ميده بعد سه ماه حل ميشه 

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/avyb0rc8dm

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.