2777
2789

بچه ها این نظر شخصیه شخصیه خودمه و اصلا تحمیل نمیکنم به کسی

بنظر من زن باید به خودش برسه

تو خونه باشه

اگه بچه داره بره باهاش بیرون ..گردش تفریح...کتاب بخونه...با سواد باشه

برای زندگیش و شوهرش وقت بزاره

من احساس میکنم زنی که کار میکنه واقعا خسته میشه ..همیشه داره میدوئه 

درسته که ممکنه به همه ی کارهاش برسه اما شاید نتونه اونجور ک باید از زندگیش لذت ببره

من مادرشوهرم استاد دانشگاهه و الان شوهرم واقعا میگه من طعم مادر داشتن رو خوب نچشیدم و اکثرا مادرم خسته بوده..یا اکثرا ناهار نداشتیم

خلاصه میخوام بهتون بگم بنظرتون فکر من درسته یا ن؟؟

بگم من ارشد حقوقم رو گرفتم و فکر نکنین ی آدم بی سواد این حرفارو زده

اگر نقدی به حرفام هست محترمانه بگین

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

اینم بگم دخترخالم دکتره...۱۴ ساله که پزشکه و خودش میگه باوجود اینکه پولدارم اما دلم ی خواب راحت تو خونه کنار بچم رو میخواست که نصیبم نشده و همش دارم کار میکنم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه حرفتو تایید کنم که ترور میشم ولی به نظر منم درسته شاید برای همه خانم ها نه ولی برای یه تعداد زیادی درسته

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
سلام به عنوان یک مادرشاغل کاملا درک میکنم و موافقم

واقعا؟؟؟شما شغلت چیه؟

بنظر من تنها چیزی واسه خانوم ها مهمه استقلال

کار کردن داخلدخونه و مشکلات زندگی هم زن رو پیر میکنه 

فرقی نداره 

ولی هنور تو جامعه بودن و برخورد با آدم های مختلف و داشتن موقعیت اجتماعی میتونه به زن انگیزه بیشتری بده و قدرت

من به شخصه تو خونه نمیتونم باشم 

و اینکه اگه هدف کاری کسی داسته باشه نمیتونه خونه دار 

باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من کار میکنم 

با پسرمم تفریحمو دارم با همسرمم همینطور

همسرمم تو خونه کلی کمکم میکنه و خوشیم باهم

من درس خوندم پیشرفت کنم

ولی آره کسایی که همسره لایق و همراه ندارن بهتره بشینن خونه

ماها ک هم ب آرزوهامون میرسیم هم خوش میگذرونیم هم عشقمونو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هیچی به اندازه خانواده بد، یا شوهر بد ،یا بی قدرتی زن (نداشتن پول) زن رو فرسوده نمیکنه 

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
اسی اگه حرفتو تایید کنم که ترور میشم ولی به نظر منم درسته شاید برای همه خانم ها نه ولی برای یه تعداد ...

اخه ببین من خودم بچه ندارم اما یک ماه رفتم سرکار واقعا ضعیف شدم...از همچیم عقب افتادم 

من نمیگم خانمها کار نکنن اتفاقا خوبه اما خب خسته کننده اس

اره ولی مایی که استقلال مالی نداریم و همش چشممون به دست شوهرمونه هم عذاب میکشیم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا