2777
2789
عنوان

به همسایه هام گفتم

90 بازدید | 47 پست

از اول مهر بچه هامون باهم میرفتن مدرسه یک روز من میبردم باماشین یک روزم اونها...تا  اینکه یه سری مشکلات بود وبچه هامون باهم دعوا داشتن ومن دل و زدم به دریا رفتم گفتم دیگه بچه هاتون نمیبرم دعواشونه هر روز البته محترمانه گفتم اوناهم گفتن مشکلی نیست

روز بعدش توی مدرسه بچه هارو باهم آشتی دادم رفتم به مادراشون گفتم اشتی کردن خودم میبرمو میارمشون دیگه گفتن نه دوباره فرداش دیدمشون گفتم بزارید باهم ببرمشون گفتن نه بچه هامون قبول نمیکنن 

خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم خیلی از دستم ناراحت هستند.چند روزه از خواب وخوراک افتادم روم نمیشه ببینمشون ..وسواس فکری هم دارم ...دارم دیوونه میشم

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همچین مشکلی برام پیش اومده

و بشدت حالمو بهم ریخته

بیخیال به درک

اینطوری قید همه چیو بزن😄

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

منم همچین مشکلی برام پیش اومده و بشدت حالمو بهم ریخته بیخیال به درک اینطوری قید همه چیو بزن😄

بهم لطف داشتن ما تازه اومدبم تو این محل 

من اهل رفت و امدو تو کوچه نشستنم نیستم

اینا حالا خیلی بهشون بر خورده فکر میکنن من خیلی خودمو میگیرم

چکار کنم تو رو خدا بهم بگو انقدر عذاب وجدان نداشته باشم از خودم متنفرم تو عصبانیت تصمیم گرفتم

ول کن بابا  مگه وظیفه ی توعه؟ تا الانم داشتی لطف میکردی

یبارم بچه ام تو مدرسه مریض شد شوهرم نبود شوهر همسایه باعجله رفت اورد دخترمو بعد خیلی خجالت زده ام الان میگم کاش هیچی نگفته بودم ابروم رفت

بخدا انقدر ناراحتم از خودم دارم گریه میکنم

تازه راحت شدی خوشت میومد مسئولیت بچه هاشونو گردن گرفتی

بخدا تاپیک زدم همه بهم گفتن اشتباه کردی برو بگو دیگه نمیبرم

بعدش طبق نظر بچه ها رفتم‌گفتم الان خیلی ناراحتم چند روزه حالم بده

خالت تو دعوای بچه ها همیشگی باعث شرمندگی بزرگترهاس.ولی کاری که شده دیگه اصرار نکن

وای اره بخدا نباید دخالت میکردم😭😭.دلم میسوخت برای دخترم

💔

اولا بچه آن خودت ک میگی نباید بزرگ‌تر قاطی داد

دوما چطور آدمی هستین ک مسئولیت ب این بزرگی بچه های مردم قبول میکنین؟ چقد ریسک میکنین فک کن ی لحظه ی اتفاق بیوفته….

سوما اصلا و ابداااا تحت هیچ شرایطی نباید میگفتین دیگ نمیشه ک شل کن سفت کن دراری ی روز قهر کردن ن خودم میبرم بچم ی روز آشتی ن بچت بیار ببرم.

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️