2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم دخترخالموعقدکرده،بهم مدام پیام میده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 210965 بازدید | 3047 پست

سلام ببخشید عزیزم یه سوال حقوقی داشتم چون تو امضات گفتی میتونیم بپرسیم اینکه مردی آپارتمانی به نام خانومش کنه سند بزنه چی کار کنیم هبه محسوب نشه و آیا وقتی هبه بشه مالیات باید پرداخت کرد؟

لعنت ب پسرای بی شرف

هوف اول صبی اعصابم بهم ریخت

تو رو یادمه اسی ،واقعا شرایطتت سخته،کاش دختره فامیل نبود راحت تر کنار میومدی

ولی جون خودت بلکش پسره عوضی رو

رفته فاز قربانی بودن و عاشق بودن،غلط کرده دوستت داشت با دختره رفته تو رابطه ک بخواد باردار هم بشه

مشخصه از اون مزخرفاست مگه الان زن عقدی نداره؟پس چرا ب تو پیام میده و چرت و پرت میگه

روح و روانتو از سر راه اوردی مگهک هر وقت خواست بیاد و اذیتت کنه اخه دختر

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا این آدم بی ارزش ناراحت بودن اشتباهه  سخته ولی سعی کن فراموشش کنی  بلاکش کن

امیدوارم بتونم فراموش کنم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

مبشه اون بیشرف رو بلاک کنی.

مبشه به خانوادش زنگ بزنید و بگید پسرشون داره مزاحمت ایجاد میکنه. لطفا دست برداره وگرنه سکایت میکنید؟

خانم شما اگر حقیقت رو میگید یا خودت خیلی بیفکری یا خانوادت بیفکرن.

نمیشد شما نری ختم؟

سیمکارتت رو عوض کن و بیخیال اون ادم شو.

مثلا میخاد بگه هنوز تورو دوست داره؟ میبینی به دخترخالتم داره خیانت میکنه؟ این ادم مریضه

فضولی آینده و سرنوشتت به یک آدم بیمار روحی مونده ؟! بگو گمشو بابا همینکه تو از زندگیم رفتی یعنی خوشبختم نه شرتو میخام نه دعا و نصیحت 😐 از اینجور آدمها بترسید و حذفشون از زندگی رو پای لطف خدا بزارین 

بعضی‌ها بعد غلطی که میکنن به امید آروم کردن خودشون و خوابوندن عذاب وجدان دست به هر دروغی میزنن این آقا حتی شرف نداره که الان راجب زن عقدیش هم پیش شما بد میگه مطمئن باش پشت سر شما هم پیش همون دختر خاله دروغهاشو گفته 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم در جوابش بده من به اندازه اشکای که ریختم تا عمر دارم نفرینت میکنم منو شکستی امیدوارم همچین بشکنی که دیگه نتونی سرپا بشی خواهشن منو ب حال خودم رها کن انقد با روح وروان من بازی نکن

جواب بی شرفو نده و از فکرش کم کم بیرون بیا ، فقط ب این فکر کنی که نامزدت بوده و با دختر خالت رابطه ج ...

قلبم به دردمیاد وقتی فکرمیکنم ازم سو استفاده کردن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
یعنی دختر خالت باردار کرده بود که مجبور شد عقدش کنه؟

اره

فقط خداروشکر کن و سجده شکر به جا بیار که باهاش ازدواج نکردی تا شاهد خیانت های پی در پی ش باشی

اره دیگه