2777
2789

اطفا یجوری بگید با زبون و سیاست فردا پولمو بگیرم

من براش کار میکنم ینی درواقع کارفارمای من هست که حقوق ماه مهر من رو نداده سه بار بهش گفتم یبار گفت شماره کارت بفرست یبار گفت امروز سقف کارت به کارتم تموم شده یبارم گفت اوکی میزنم و نزد 

فردا چی بگم که مجاااب شه بزنه پولمو

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و جوری بگید که بی احترامی نباشه چون بازم قراره باهم کار کنید

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
پولش میکنم!

مناسفانه بخاطر ادامه همکاری نمیشه وگرنه....

و جوری بگید که بی احترامی نباشه چون بازم قراره باهم کار کنید

سلام

میتونید بگید اگه تا اخر هفته تسویه نکنید من از طریق صنفتون اقدام میکنم

چه کاری هست؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام میتونید بگید اگه تا اخر هفته تسویه نکنید من از طریق صنفتون اقدام میکنم چه کاری هست؟

سالن زیبایی 

اخه عزیزم ما قراره همکاری داشته باشیم بعدها هم

نمیخوام بعد خجالت بکشم بابت حرف زدن بدم

شوخی میکنم😂 ولی خب تعادل ندارم اگر با زبون خوش نده شده بیکار بشم میشم ولی دعوا میکنم و تا مرز کتک ...

بیچاره داره کار می‌کنه براش وگرنه راحت زنگ بزنی پلیس پولت جور میشه اما مجبوره 

الان من خودمم پولم دست مشتریمه جیم زده رفته  

یه روز به طور متوالی پیگیر پولت باش، بگو لازم دارم

ببین امروز هم حضوری گفتم هم‌پیام دادم بعد هم شماره کارت فرستادم ینی سه بار گفتم بهش هردفعه گفت اوکی

میخوام یه جوری بگم که فردا مجاب شه بده اخه ینی چی