2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم دو قلوها حتما باید شبیه هم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم

تو خانواده تجربه چندقلو زایی داشتین؟

چکار کردی دوقلو باردار شدی

من آرزومه چندقلو باشه سنم زیاده نمیخوام چندبار تجربه زایمان داشته باشم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

سلام عزیزم تو خانواده تجربه چندقلو زایی داشتین؟ چکار کردی دوقلو باردار شدی من آرزومه چندقلو باشه ...

سلام عزیزم،من آی وی اف کردم طبیعی باردار نمیشدم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم،من آی وی اف کردم طبیعی باردار نمیشدم

ببخشید یه سوال دیگه

تو آی وی اف جنسیت شانسیه؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببخشید یه سوال دیگه تو آی وی اف جنسیت شانسیه؟

نه میشه تعیین جنسیت هم کرد

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
نه میشه تعیین جنسیت هم کرد

ببخشید فقط یه سوال دیگه عذر میخوام 

هزینه اش چقدر میشه؟