2777
2789

به نظر شماها رهام و کارن قشنگن؟کیان نمیتونیم بذاریم تو فامیل کیانا داریم😄

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا

از اون دوتا اسم خیلی خوشم نمیاد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
 مبارکه😍هرجور دوس داری ولی شبیه هم قشنگتره 

فدات پس برم دنبال اسم شبیه هم👀

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ن بابا از اون دوتا اسم خیلی خوشم نمیاد

وای پس چی بذاریم،دیگه دارم چل میشم

وای پس چی بذاریم،دیگه دارم چل میشم

خب هرچی میخوای من این اسمارو دوست ندارم...

من کیان دوست دارم کیان و کیانا ام شکل هم نیستن. مهرسام دوست دارم

دختر جانا دوست دارم دیگ نمیدونم...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
آره  من اصلا دوست ندارم اسم بچه هام شبیه باشن . بچه ها مگه لباس هستن که با هم ست باشن؟&nb ...

ممنون بابت نظرت عزیزم

نه ولی شبیه هم بانزه تره کارن خیلی قشنگه و رهام اصلا مورد علاقه من نیست

هیچ اسمی پیدا نپیشه به کارن بیاد جز کیان

فدات پس برم دنبال اسم شبیه هم👀

سلام عزیزم. انشالله خودت و نی نیهات خوب باشین. عزیزم من عمده فروشی لباس بچه دارم. لباسهای عالی. اورجینال اروپایی. کاملا ضد حساسیت و اورگانیک. یه سری لباس های نوزادی رو به قیمت عمده میدم. اگه دوست داشتی پیام بده تا راهنماییت کنم