2777
2789

بجا اینکه به شوهرا خودشون بزنن ... شوهر منم اعصابش ضعیفه پاهاش یهو ول میشه بهم میریزه بنظرتون به خواهراش بگم لطفا باشوهراتون در میون بزارین و این سکته میکنه خدا نکرده!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بگو ولی شوهرت ازینایی نباشه بگه چرا اینجوری گفتی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بازم خواهر شوهر 

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
متنفرم از اینایی که شادی و خوشیشون مال خودشونه دردسر وبدبختیاشون مال دیگران

بخاطر اینکه مراقب بجه هاشون نیستن و از شوهراشون میترسن زنگ به شوهر من بدبخت میزنن

اره بگو عزیزم زندایی من که همیشه به مادرم اینا سفارش میکنه مسایل نگران کنندتونو به شوهرم اطلاع ندین ...

من با خوبی بهشون میگم ها میگم پا دردودلش که میشینم هی میگه این خواهرم اینجور چار ستون بدنم لرزوند بابام اونجور و... اگه اتفاق بدی افتاد به من بگین من اروم اروم بهش میگم گناه داره تن و بدنش بلرزه

😑😑عجبا خب برن خودشون حل کنن مشکلاتشونو.. شوهر شما انقدر حرص میخوره بده ها... ی فامیلی داشتیم عین شما بود خواهر شوهر اون خانم هروقت با شوهرش دعوا میکرذن میومد خونه برادرش.. زن داداشش ازش شکایت کرد گفت حق ندارره دیگ بیاد مشکلاتشو اینجا بیارن... الانم دیگ نمیتونه بره خونه برادره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷