2777
2789
خسته شدم از دسشون هر چی میشه من مقصرم حالا بخواد سرماخوردگی باشه یا هر چیز دیگه از مادرم گرفته تا مادر شوهر و پدر شوهر و خود شوهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضی وقتا منظوری هم ندارن فقط دهنشونو باز میکنن یه حرفی زده باشن و دل بشکنن... نشنیده بگیر تا بهت سخت نگذره...
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
به من بگن چرا مراقب نبودی بچه سرما خورده... میگم هر بچه ای ممکنه سرما بخوره اتفاقا سرما خوردگی بدن بچه رو ایمن و قوی میکنه بگن چرا بچه سرش خورد به میز... میگم مگه حالا چی شده دوتا گریه میکنه دردش یادش میره به جاش سرش محکم میشه و تجربه بچه ام زیاد ... کلا تو جواب دادن واردم برای همین کسی دیگه چیزی نمیگه و همه به کارهای من ایمان دارن.. البته داشتن اطلاعات کافی درمورد بچه داری نوین برای یه مادر واجبه چون گاهی وقتا حرف قدیمیا اشتباهه مثل پوشاندن زیاد بچه
تنها دلیلش اینه که به همسرت مسئولیت بچه رو نمیدی همسر منم تا وقتی که بهش مسئولیت نداده بودم همین جوری بود اما الان به بهانه اینکه میخوام غذا بپزم یا....شده یه ربع بچه رو میدم دیگه از شر غرهاش راحت شدم چون میفهمه یه نفرم و هزار تا دست ندارم و بعدم اینکه این چیزا واسه ی اکثر بچه ها پیش میاد و هیچ ربطی به مادر نداره
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
خب دیگه مشکل همین بی مسئولیتیشه با صحبت و ارامش براش توضیح بده که اونم پدره هر چه قدر هم که کار داشته باشه اما وظیفه پدریش میگه که نیم ساعت بچه رو بگیره تا مادر به خودش برسه براش از کارای زیادت بگو غر نزن اما بهش بگو همه چی رو اروم براش توضیح بده پیام های کوتاه در مورد بچه داری براش بفرست مطمئن باش بی نتیجه نیست کاری که من کردم و جواب گرفتم الان یه موقع هایی میگیره اش میگه تو به خودت برس خیلی خسته شدی هیچ کس باور نمیکنه این همون ادمی باشه که فقط به فکر خودش بوده و تمام وظیفه بچه به عهده ی من بود
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤