2777
2789
عنوان

شوهرم

121 بازدید | 17 پست

بچه ها تاپیک های قبلم رو بخونید ، ۲ ساله ازدواج کردم بخدا روانم ریخته بهم آنقدر همه جا مادر شوهرم هست یه یک هفته ای بود صبح ها با شوهرم میرفتیم ۲ تایی پارک آنقدر خوب بود ، حالا امشب شوهرم برگشت به مادرش گفت از فردا تو هم باهامون بیا بخدا یهو دنیا رو سرم خراب شد ، وقتی میاد همش دو تایی با شوهرم حرف میزنن  ،همش نگاش که میکنم  با من تو قیافه،  همش میخواد بگه کارای خودش درسته کارای من غلطه دلم به همین صبح بیرون رفتن خوش بود ، چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت چیه به خودش بگی به صحبت کردن و تنهایی نیاز داری؟؟

بهش گفتم میگه مادر من مگه چیکارمون  داره ، ولی بخدا راحت نیستم هر بار نگاش میکنم داره بد نگاهم میکنه  با شوهرم گرم میگیره با من در حد یک کلمه  منم این روزا با مادرم حرفم شده خیلی تنهام 

من بودم دیگه نمی رفتم بذار با مادرش تنهایی بره نمیدونم چرا تا ازدواج میکنن یادشون میاد مادر دارن ؟ ...

گفتم نمیام ناراحت شد ، ولی بخدا زهر مارم میشه کل روز ، تازه فکر کن شوهرمم میزاره تو عذاب وجدان اون بهش تعارف میکنه این جای لینکه بگه برید بهتون خوش بگذره میگه آخه من مزاحمم

بهش گفتم میگه مادر من مگه چیکارمون  داره ، ولی بخدا راحت نیستم هر بار نگاش میکنم داره بد نگاهم ...

بگو کاریمون نداره 

اتفاقا خوبه یه بزرگ تر پشتیبانمون باشه

اما ما زن شوهریم من دوست دارم باهم حرف سک س ی داشته باشیم 

(سعی کن اینجوری موضوع رو بیان کنی که اگه مادر شوهرت باشه نمیتونید سک س کنید)

این روش واقعا جوابه

در حال کاهش وزن🥲
 گفتم نمیام ناراحت شد ، ولی بخدا زهر مارم میشه کل روز ، تازه فکر کن شوهرمم میزاره تو عذاب وجدان ...

سیاست داشته باش مستقیم نگو نمیام صبح که کفت جرا اماده نمیشی بگو پام درد میکنه یا حالم خوب نیست کلا ی بهونه بیار نرو 

بگو کاریمون نداره  اتفاقا خوبه یه بزرگ تر پشتیبانمون باشه اما ما زن شوهریم من دوست دارم باهم ...

جای س  ک  س تو کوه و ماشینه اخه مگه؟ نه بابا جواب نمیده  

دلم خیلی گرفته فکر کردم ازدواج میکنم تنهایی هام تموم میشه اما بدتر شد 

سیاست داشته باش مستقیم نگو نمیام صبح که کفت جرا اماده نمیشی بگو پام درد میکنه یا حالم خوب نیست کلا ی ...

حالم خیلی بده این روزا از یه طرف مامانم فرق میزاره بین من و خواهرام بهش تلفن میزنم میگه زنگ نزن از یه طرف مادر شوهرم همش وسط زندگیمه بخدا خیلی خستم

جای س  ک  س تو کوه و ماشینه اخه مگه؟ نه بابا جواب نمیده   دلم خیلی گرفته فکر ک ...

جای سک س کامل تو کوه و ماشین نیست 

ولی در حد لاس و حرفش که هست 

(البته این در حالیه که قبلا از اومدن مادرشوهرت باهم دیگه شوخی و حرف سک سی داشته بودید)

در حال کاهش وزن🥲
حالم خیلی بده این روزا از یه طرف مامانم فرق میزاره بین من و خواهرام بهش تلفن میزنم میگه زنگ نزن از ی ...

شوهرت فعلا جو گیره ولی از مادر شوهر که بلاخره سن و سالی ازش گذشته بعیده نمیدونم چرا بعضی ها وقتی عروس میارن انگار هوو اوردن 

چاره کار فقط و فقط بی تفاوتی به رفتارشون هست بذار انقدر ادامه بدن تا خودشون خسته بشن اصلا نقطه ضعف نشون نده حتی شوهرت نفهمه که رو این قضیه حساسی 

شوهرت فعلا جو گیره ولی از مادر شوهر که بلاخره سن و سالی ازش گذشته بعیده نمیدونم چرا بعضی ها وقتی عرو ...

آخه چیکار کنم هر بار با مادرشوهرم رفتم بیرون بعدش روزم خراب شد عمدا که لج منو در بیاره هی با شوهرم دوتایی حرف میزنن یل مثلا بهش میگه برید زود بیاید من پام درد میکنه ، جدیدا آنقدر غصه میخورم همش تنگی نفس دارم 

آخه چیکار کنم هر بار با مادرشوهرم رفتم بیرون بعدش روزم خراب شد عمدا که لج منو در بیاره هی با شوهرم د ...

محلشون نده خودتو سرگرم کار دیگه کن با پدرشوهرت گرم بگیر تا جونش دربیاد 

نمیدونم کسی که پاش درد میکنه مگه مجبوره پا به پای دوتا جوون بیاد بیرون ؟