2777
2789

نه دوستي داره نه هيچي 

همسرم اين مدت دركش به شدت اومده پايين وقتي ناراحتم به جاي همدردي كردن عصبي ميشه 

دخترم بيش فعاله و مدام توخونه باخواهر كوچيكترش درگيره 

لطفا الان نيايد بگيد برچسپ روي بچه نزن چون دختر من زير نظر ٣ تا دكتره و از خودم حرف در نميارم 

خلاصه ش هيييييچ دوستي ندارم 

هييييشكي نيست الان بهش پيام بدم يه كم حرف بزنم يه كم باهاش برم بيرون حرفاي دلم همينجوري تلمبار شده تو مغزم 

بياين حرف بزنين يه كم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخرم میاین ؟🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ومن که از صب مریضم عین جنازه شوهرم. انقد کتکم زده بیهوشم . کتکش هیچ  حرف زدناش نابودم کرده . ...

آخه چرا عزیزم 

برای خوابیدی خونه خوب برو از دستش شکایت کن به چه حقی تورو زده اخه

آخه چرا عزیزم  برای خوابیدی خونه خوب برو از دستش شکایت کن به چه حقی تورو زده اخه

شرایط طلاق ندارم پسرم کلاس اوله .

مامان بابام تازه از غم رها شدن من برم بازم حرص منو بخورن .میگم خرجی نداریم تو خونه 

لباس نداریم منو بچه م .

میگه به تخمم .

اخه از من بدبخت تر هست؟

از عیدنوروز یک کیلو گوشت قرمز خریده برا خونه 

ومن که از صب مریضم عین جنازه شوهرم. انقد کتکم زده بیهوشم . کتکش هیچ  حرف زدناش نابودم کرده . ...

من شوهرم كتك نميزنه دست بزن نداره ولي حرفاي تيكه انداختناش از صدتا كتك بدتره من حاضرم جسمم خورد بشه ولي روحم اينجوري سرش نياد

منم اصلا حوصله ندارم نمیدونم چرت از صبح ۳ بار گریه کردم

منم ميخواستم گريه كنم خستم بود بچه هام بودن نميشد الان دادم شوهرم ببره بيرون نشستم گريه ميكنم خستمه از تنهايي 

منم ميخواستم گريه كنم خستم بود بچه هام بودن نميشد الان دادم شوهرم ببره بيرون نشستم گريه ميكنم خستمه ...

منم والا دیگه نمیتونم نمیدونم چیکار کنم 

شوهرم تو خونه باهام کاری نداری 

وبی مشکلات خواهرم و مادرم داره دیونه ام میکنه

منم والا دیگه نمیتونم نمیدونم چیکار کنم  شوهرم تو خونه باهام کاری نداری  وبی مشکلات خواه ...

سعي كن خودتو درگير مشكلات بقيه نكني من زندگيمو گذاشتم بايد بقيه تهش هيچ