2777
2789
عنوان

عمل جراحی سزارین

60 بازدید | 33 پست

سلام من کیست داشتم مثل سزارین دقیقن عملم کردن  اورژانسی کی  بخیه هام خوب میشن دردش خاهش راهنمایی کنید چون همبن حین سقطم دارم میکنم ب خونریزی افتادم لطعن کمکم کنید چکار کنم

۱۰ روزه خوب میشه بخیه هات

دردشم ۲.۳ روزه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۱۱ روزه عمل شدم هنوز درد دارم بهتر شده ها ولی کامل خوب نشدم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
الان دوروزه و درد شدیدددددـ احتمالن فردا هم دکترم قرصای سقطو بده من چکنم😭😭😭😭

خب چرا قبل از عمل سقط نکردی عزیزم 

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
الان دوروزه و درد شدیدددددـ احتمالن فردا هم دکترم قرصای سقطو بده من چکنم😭😭😭😭

نگران نبااش خوب میشی تا چندروز دیگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پریشب چرا یکسره شیاففففف  ولی دردش وحشتناک نمیتونم ازجام پاشم مشگلم الان بااین شکم باز و سقطی ...

عزیزم خیلی شرایطت سخته خیلی درکت میکنم ولی میگذره منم ۱۱ روز پیش عمل خارج از رحمی داشتم لولمو برداشتن

پریشب چرا یکسره شیاففففف  ولی دردش وحشتناک نمیتونم ازجام پاشم مشگلم الان بااین شکم باز و سقطی ...

نه انشاءالله ک سقط نمیشه خونریزی بخاطر همین عمل هست 

باید پمپ درد میگرفتی 

الانم فقط دراز بکش

ازکی درد بخیه هات کمی بهتر شد ؟بنظرتون من چ خاکی توسرم کنم جنین الان هفت هفتشع درد اونو کجادلم بزارم

من ۷ رو به بعد بهتر شدم  

چرا میخوای سقطش کنی؟

عزیزم خیلی شرایطت سخته خیلی درکت میکنم ولی میگذره منم ۱۱ روز پیش عمل خارج از رحمی داشتم لولمو برداشت ...

کاش مال منم خارج رحمی بود کاششسش ببین این شکم باز بکنار باز درد سقطو بااین بخیع ها چطور تحمل کنم