2777
2789
عنوان

عمل جراحی سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 33 پست
کاش مال منم خارج رحمی بود کاششسش ببین این شکم باز بکنار باز درد سقطو بااین بخیع ها چطور تحمل کنم&nbs ...

وای نگو خارج از رحمی خیلی بده خدا نکرده دور از جون کشنده ست من میگم کاش کورتاژ میشدم یا خود به خود سقط میشد و یکی از لوله هامو از دست نمیدادم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اونک صددرصدی سقطع صب ک زعفرون خوردم ولی بیفایدع بود دکتر مبگ فقط قرص علاجته

خب چرا میخوای سقطش کنی نمیشد با دارو و شیاف نگهش داشت؟

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
وای نگو خارج از رحمی خیلی بده خدا نکرده دور از جون کشنده ست من میگم کاش کورتاژ میشدم یا خود به خود س ...

خب من الان چ کنم بخدا حاظر بودم لولمو بردارن ولی این شرایط نداشتم من اخه عملم ک شدمممم دلم داره میترکه خاهر

خب من الان چ کنم بخدا حاظر بودم لولمو بردارن ولی این شرایط نداشتم من اخه عملم ک شدمممم دلم داره میتر ...

عزیزم چیزی نیست میگذره درد سقط یه ساعته راحت میشی بعدش زود میگذره و این روزا رو یادت میره

ن دیگ

عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون دقیقا من این روزای درد و بلا تکلیفی رو کشیدم انشالله زود میگذره عزیزم توکلت به خدا باشه

عزیزم چیزی نیست میگذره درد سقط یه ساعته راحت میشی بعدش زود میگذره و این روزا رو یادت میره

انشااله خاهش مبکنم برام دعا کنید خیلی شرایط بد و سختی دارم خیلی الان ب سختی میتونم حتی برم دسشدیی بد فکر سقط و درداش منو دیوانه میگنه احتمالن پس فردا دارو هادو استفادع کنم😔😔😔

درد سقط چجوریه؟همش مبگم نکنع دردش بزنه بخیه هامو پاره کنه😭😭😭😭😭😭😭

نه گلم زور که نمیخوای بزنی اگه به ضرر بخیه هات بود که دکتر بهت دارو سقط نمیداد

انشااله خاهش مبکنم برام دعا کنید خیلی شرایط بد و سختی دارم خیلی الان ب سختی میتونم حتی برم دسشدیی بد ...

آره بزار دو سه روز دیگه شروع کن که بخیه هاتم بهتر شده باشه